Napi szelvény 2018 október 7.

Napi szelvény 2018 október 7.

Az alábbiakban találjátok az október 7.-i napi szelvényt. Sajnos a tegnap a Tottenham csak 1-0-ra nyert, és annak ellenére, hogy jól játszott, a szelvény egy gól híján elúszott. Ma reméljük szerencsésebb leszek, íme a napi szelvény 3 tippje.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 7 (szorzó 2.91)

1. Tippek: Liverpool – Manchester City (17:30)

Nagy meccs lesz az Anfield-en, főszerepben a Liverpool és a Manchester City. Nehéz megtippelni egy ilyen derbi végkimenetelét, ezért inkább a gólok számára tippelek, szerintem legalább 3 találatot látunk majd, tekintve a csapatok értékét és a keretet, akiktől várhatóak ezek a gólok.
A Liverpool nem tett le sokat az asztalra a Napoli elleni meccsen a hét közepén, úgy gondolom, Klopp gárdája nem játszott maximális kapacitáson. A kormoránoknak zsúfolt időszakuk volt, az utóbbi 2 és fél héten kétszer találkoztak a Chelsea-vel, egyszer a PSG-vel és egyszer a Napoli-val. Még így is, szerintem a Liverpool egész jól fog játszani ezen a derbin, mellette szól a hazai pálya is, ahol bármely ellenfél ellen látványos meccset tud produkálni.
City, a másik oldalon folytatja a jó eredményeket, de nem játszik azon a szinten, mint tavaly. A BL-ben szerzett Hoffenheim elleni 2-1-es győzelem után elérték zsinórban a 4 győzelmet, ami sokat jelent a moráljukat tekintve.
Az előző idényben nagyon látványos meccseket láthattunk a két csapat között, a City 5-0-ra nyert saját pályán, a Liverpool pedig 4-3-ra, szintén saját pályán.Minden esély megvan rá, hogy most is legalább 3 gólt lássunk.

  Tipp: több mint 2.5 gól, szorzó @1.60>> katt ide és fogadj

 

 

2. Tippek: PSG – Lyon (21:00)

Egy másik nagy meccs, melynek a Parc des Princes ad otthont, a PSG – Lyon találkozó. Miután 6-1-re megalázták a Red Star Belgrad-ot, a párizsiak fontos bajnoki meccs előtt állnak. Én a győzelmükre tippelek, mivel nagyon jó formában vannak, ezenkívül keretük is jóval értékesebb.
Lyon az 5.helyen áll a találkozó előtt, de idegenben elég szerényen mutatkozik. Csal Dijon-ban nyert a kiszállásai során, a Reims-től kikapott és a Caen-el leikszelt. Utolsó két meccsén is döntetleneket jegyzett, elikszelt saját pályán a Nantes-al (1-1) és a BL-ben a Sahtior-al.
A PSG veretlen saját pályán és a monaco ellen, augusztusban jegyzett 4-0-ás győzelem óta (Szuperkupa), a párizsi gárda zsinórban 6 gypzelmet jegyzett, mindegyiket minimum 2 gólos különbséggel, és minden alkalommal legalább 3 gólt szerzett . Most csak 2 gólra van szükségünk és a győzelmükre, legyen az 2-1 vagy 2-0 ahogyan az elmúlt idényben is történt.

  Tipp: 1 (PSG) és több mint 1.5 gól, szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: Napoli – Sassuolo (18:00)

A harmadik meccs a napi szelvényről lazán be kellene jöjjön. Maximális bizalmat zavazok a Napoli győzelmére aki saját pályán fogadja a Sassuolo-t.A nápolyiak morálja kiváló, a Liverpool elleni győzelem után, mely az utolsó percekben jött össze. Saját pályán kiválóan játszodtak, mindhárom meccset megnyerték, annak ellenére, hogy olyan kemény ellenfelekkel is volt dolguk mint a Milan vagy a Fiorentina, ezért úgy gondolom, folytatni fogják ezt a pozitív szériát.
A Sassuolo-t az előző fordulóban az AC Milan 1-4-re alázta saját szurkolói előtt, nem hinném, hogy nagy reményeket fűznek ehhez a kiszálláshoz. Nyilvánvaló, hogy egy pontot is megszerezni a Stadio San Paolo-n óriási teljesítmény volna. Az egyetlen nagy ellenfélt, akivel a Sassuolo idegenben összecsapott az a Juventus volt, akitől 1-2-re kikapott.
Az előző idényben a Napoli 3-1-re nyert otthon a Sassuolo ellen. A nápolyiak az utolsó 3 hazai meccsükön egy gólt sem kaptak.

  Tipp: Napoli győz  szorzó @1.30>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény  2018 október 7 (szorzó 2.91)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App