Napi szelvény 2018 október 5.

Napi szelvény 2018 október 5.

A mai napi szelvény 3 mérkőzésből áll a Premier League, Serie A és a La Liga bajnokságokból, összszorzója 2.90.
Az alábbiakban olvashatjátok a tippeket, illetve az indokokat amiért ezekre esett a választásom.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 5 (szorzó 2.90)

1. Tippek: Brighton – West Ham (21:00)

A Premier League 8. fordulójának nyitómeccsén én legalább 2 gólra tippelek. Két gyengébb csapat fog összecsapni, így mindkettő szeretne győzni, ezért nyitott játékra számítok.
A West Ham jelenleg nagyon jó formában van. A múlt hétvégén ő szerezte a forduló meglepetését, mikor is 3-1-re nyert a United ellen, ezt pedig a Chelsea elleni döntetlen után tette, illetve az Everton elleni szintén 3-1-es győzelem után. Ezeket tekintve, minden bizonnnyal veszélyesek lesznek a támadásban. A West Ham eddigi mindhárom kiszállása során minden alkalommal 4 gól született. Nem áll el a játéktól, annak ellenére, hogy a Liverpooltól és az Arsenal-tól összesen 7 gólt zsebelt be.
Brighton csak 2 pontot szerzett az utolsó 5 forduló során, de tekintve, hogy a Liverpool, Tottenham és a Manchester City ellen játszott, nem tragikus a helyzet. A hozzá hasonló szintű csapatokkal jól boldogul, 2-2-re leikszelt a Southampton-al, és a Fulham-al is. Két forduló után, ahol a top 6-os csapatok ellen játszott a Brighton minden bizonnyal szeretne most győzni. Az eddigi 3 hazai meccse során összesen 6 gólt szerzett, de kapott is legalább kettőt minden alkalommal.
Az elmúlt idényben a Brighton a castigat 3-0-ra nyert otthon és 3-1-re idegenben a West ham ellen. Úgy gondolom, minden esély megvan rá, hogy legalább 2 gólt lássunk ezen a meccsen.

  Tipp: több mint 1.5 gól, szorzó @1.30>> katt ide és fogadj

 

 

2. Tippek: Torino – Frosinone (20:30)

Az újonc Frosinone, aki jelenleg a Serie A leggyengébb védekezésével rendelkezik a Torino otthonába látogat. Egyetlen győzelmet sem jegyeztek eddig, illetve az eddigi 3 kiszállás során egy gólt sem rúgtak, így nem hinném, hogy pontot vinnének haza Torinóból, ezért az én tippem: 1 és több mint 1,5 gól.
Torino egyértelműen az értékesebb csapat, aki mellett szól a hazai pálya is, ezért úgy gondolom, gond nélkül győzhet és simán szerezhet legalább 2 gólt. Az első 3 hazai meccse során már találkozott a Napolival illetve Rómával, ezek után a Frosino elleni meccs meg se kellene kottzanjon a torinóiaknak. A támadásban mutatott teljesítményük miatt eléggé bízom ebben a tippben.

  Tipp: 1 (Torino) és több mint 1.5 gól, szorzó @1.65>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: Athletic Bilbao – Real Sociedad (21:00)

A spanyol La Liga 8. fordulójának nyitómeccse is szintén kemény találkozót ígér. Két erős csapt fog összecsapni, ezen a meccsen is minimum 2 gólra tippelek.
Annak ellenére, hogy 5 forduló óta egy meccset sem nyert meg, nem mondhatjuk a Bilbao-ról. hogy gyenge formában van. A Real Madrid és Barcelona ellen jegyzett döntetlenek (1-1), azt mutatják, hogy a csapat képes jó eredményeket szerezni. Hazai pályán a Bilbao mégis elég könnyen kap gólt. 4 meccs alatt 7-et kaptak. A San Mames-en játszott összes eddigi meccsen legalább 2 gól született.
A Real Sociedad idegenben elég jól boldogul, 4 kiszállásból kettőt megnyert, illetve egyszer leikszelt. A kiszállások során összesen 6 gólt szerzett, illetve minden alkalommal legalább egyet, így egyértelmű, hogy a Bilbao otthonából is pontokkal szeretne távozni. Ezeket tekintve, úgy gondolom, minden esély megvan rá, hogy minimum 2 találatot lássunk a mérkőzésen.

  Tipp: több mint 1.5 gól,  szorzó @1.55>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény  2018 október 5 (szorzó 2.90)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App