Napi szelvény 2018 október 4.

Napi szelvény 2018 október 4.

Az alábbiakban látható az október 4.-i napi szelvény. A tegnapi szelvény sajnos elbukott a Napoli-Liverpool meccsen. Ma szintén Európa Ligás meccseink lesznek, ahol a meglepetések napirenden vannak. Remélem jól választottam, az alábbiakban olvasható a három tipp, melyeknek összszorzója 3.02.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 4 (szorzó 3.02)

 

1. Tippek: AC Milan – Olympiakos (18:55)

A milánói “Ördögök” megkínlódtak az első csoportmérkőzésen, de végül 1-0-ra nyertek a Dudelange otthonában. Most az Olympiakost fogadják, akik szerintem nagyrészt védekezni fognak. Ilyen körülmények között egy kombinált tippet választottam: 1X és kevesebb mint 3.5 gól. Az Olympiakos az első körben 0-0-ra leikszelt saját pályán a Betis-el.
Első sorban a görögöknek nincs erejük nyerni a San Siro-n. Az Olympiakos a bajnokságban elveszítette a PAOK elleni derbit is, míg a Milan az utolsó 7 meccse során veretlen. A két csapat közti különbség meg fog mutatkozni a pályán is, a Milan pedig nem fogja közel engedni kapujához a görögöket.
Ami a gólokat illeti, nem hinném, hogy látványos meccsben lesz részünk, első sorban azért nem, mert az Olympiakos védekezni jön Olaszországba. A görögök utolsó 4 meccsén csak 3 gól született. A milan meg nem fogja eröltetni a dolgokat a torna ezen pontján. A hétvégi 4-1-es győzelem a Sassuolo ellen volt az első olyan meccs ahol a Milan több mint 2 gólt szerzett.

  Tipp: 1X és kevesebb mint 3.5 gól, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek: Chelsea – MOL Vidi (ora 21:00)

A nap legkevésbé kiegyensúlyozott mérkőzésének a Stamford Bridge ad otthont, ahol a Chelsea fogadja a Videotont. Ebben az esetben igazat adok a fogadóirodáknak, és nem hinném, hogy meglepetésben legyen részünk. Mi több, a londoniak győzelmére fogadok, ahol minimum 3 gólt látunk majd.
Egy megkínlódott győzelem után (1-0 a PAOK otthonában) Chelsea sokal szilárdabb játékot kell mutasson saját pályán. A londoniak két Liverpool elleni meccset zártak, egyet a bajnokságban (1-1) és egyet a kupában (2-1). Emiatt is úgy gondolom, hogy Maurizio Sarri gárdája mindent belead majd egy határozott győzelemért.
A MOL Vidi saját pályán 0-2-re kapott ki a BATE Borisov-tól, úgy tűnik, ő az a csapat aki ellen a többiek mindhérom pontot meg akarják szerezni. Saját pályán a Chelsea képes látványos meccset produkálni, ezt mutatják az Arsenal (3-2) és a Cardiff (4-1) elleni győzelmek is.

  Tipp: 1 (Chelsea) és több mint 2.5 gól,, szorzó @1.30>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: Frankfurt – Lazio (21:00)

A Frankfurt – Lazio találkozón a vendégcsapat jó teljesítményére számítok, ezért az X2 tippet ajánlom. Annak ellenére, hogy az Eintracht meglepő győzelmet aratott az első körben a Maerseille ellen (2-1), a németek teljesítménye nem következetesés nagy valószínűséggel nagy gondokkal küszködnek majd a Lazio ellen.
A Marseille elleni győzelmet nem vehetjük alapul. A Franfurt a szünetben 1-0-ás hátrányban volt, majd sikerült kiegyenlítenie és még egy gólt szereznie emberhátrányban. A hétvégén az Eintracht 4-1-re nyert a Hannover ellen, viszont ők a leggyengébb csapat a Bundesligában.
A Lazio 1-3-ra kikapott a”Derby della Capitale”-n , ezért egy mai győzelem sokat számítana nekik. Nem játszodtak rosszul a hétvégén sem, sőt helyzeteik is voltak. Az Európa Liga csoportmérkőzések első körében 2-1-re nyertek az Apollon ellen, a játék vége fele kaptak csak gólt. Véleményem szerint az olaszok erősebbek és tapasztaltabbak, így minden esélyük megvan, hogy veretlenül távozzanak a meccs végén.

  Tipp: dupla esély X2, szorzó @1.55>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény  2018 október 4 (szorzó 3.02)

 

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App