Napi szelvény 2018 október 31.

Napi szelvény 2018 október 31.

A szerdai napra két tippet választottam, amelyek szorzója összesen 2.89. A Román Kupa legérdekesebb mérkőzését, a Gaz Metan – CFR párharcot választottam, valamint a belga első osztályból egy másik meccset. Lennebb olvashatod javaslataimat.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 31 (szorzó 2.89)

1. Tippek: Gaz Metan – CFR Cluj (20:45)

Medgyesen egy kiegyensúlyozott mérkőzés várható a Román Kupa nyolcaddöntőjében. A CFR van jobb formában, tapasztaltabb és értékesebb formáció, mint a medgyesi, ezért arra fogadnék, hogy ők jutnak tovább a negyeddöntőbe.
A Gaz Metan formagyengülést, utóbbi két mérkőzésén nem tudott győzelmet szerezni a hazai bajnokságban, sőt mi több a kupában is büntetőrúgásokkal tudták csak megverni előző ellenfelüket, a 3. ligából érkező Bucovina Radauti-ot.
A CFR jó formában fotbalozik, 6 meccsből 5 alkalommal győzni tudott. Az egyetlen gyengébb teljesítménye a Craiova elleni gól nélküli döntetlen volt. A két együttes legutóbbi mérkőzése 0 -0-s döntetlent hozott a bajnokság első fordulójában Medgyesen, de a jelen forma alapján mindenképp a CFR továbbjutására fogadnék.

  Tipp: a CFR Cluj tovább jut,, szorzó @1.75 >> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: Antwerpen – Genk (20:30)

A belga bajnokságban egy nagyon érdekes találozóra kerül sor az első és a harmadik helyezettek között. Látványos összecsapásra számítok és arra fogadnék, hogy legalább 3 gól fog születni.
12 forduló után a Genk veretlen a bajnokságban, a belga bajnokság legjobb támadósorát tudhatja magáénak. Meccsenkénti gólátlaga majdnem eléri a hármat. Meglepő módon úgy tünik, hogy jobban megy a támadás idegenben, hiszen 6 meccsen 20 gólt szereztek.
A másik oldalon az Antwerpen is 3 győzelem után érkezik, így a játékosok önbizalmával nem lehet gond. Hazai pályán az együttes 6 mérkőzés óta veretlen. A tavéyi szezonban nagyon szép meccseket játszodtak egymás ellen: a Genk idegenben 5 – 3 arányban győzött, míg hazai pályán 4 – 0 lett a végeredmény. Azt hiszem most is minden esély adott, hogy legalább 3 gólt láthassunk. A genk legutóbbi 8 mérkőzéséből 7 alkalommal láthattunk több gólt mint 2.5, míg az Antwerpen utóbbi 5 meccséből 4-szer.

  Tipp: tobb mint 2.5 gól, szorzó @1.65>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

 

Napi szelvény  2018 október 31 (szorzó 2.89)

Szelvény megtétele