Napi szelvény 2018 október 3.

Napi szelvény 2018 október 3.

A tegnapi napi szelvény nyerő volt, így a mérlegünk jelenleg jól áll. A City-nél akadt némi gond, de végül a „polgárok” megérdemelten nyertek. Ma szintén 3 BL meccset választottam, remélem ugyanolyan szerencsét hoznak mint az előzőek. Katt IDE a tegnapi nyerő napi szelvényért!

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 3 (szorzó 3.70)

 

1. Tippek: Borussia Dortmund – AS Monaco (21:00)

A napi szelvényen szereplő eslő meccsnek a dortmundi Signal Iduna Park ad otthont, ahol a Borussia fogadja az AS Monaco-t. A sárga-fekefék győzelmére tippelek, és remélhetőleg két gólt is szereznek.
Dortmund egy szenzációs meccset produkált a hétvégén, 4-2-re nyert a Leverkusen otthonában, miután a 60. percben még a Leverkusen vezetett 0-2-re. Ez nagyon sokat számít a játékosok morálját tekintve. Saját pályán egy igazi erőnek számít: mindhárom eddigi bajnoki meccsét 3-0-ra nyerte, összesen pedig nem kevesebb mint 14 gólt szerzett. Az utolsó hazai győzelmük a 7-0 volt a Nurnberg ellen.
Az AS Monaco nagy gondokkal küzd ebben az idényben, a Ligue 1-ben 8 forduló során egyetlen győzelmet jegyzett. Mi több, a monakóiak az utóbbi két meccset elveszítették, úgy, hogy még egy gólt sem szereztek. A franciák az első BL csoportmérkőzésen is vereséget szenvedtek, hazai pályán 1-2-re kikaptak az Atletico-tól, szerintem nem fognak Németországban sem nagy dolgot produkálni.
Két idénnyel ezelőtt a Monaco a Dortmund-ot kiejtette a torna negyeddöntőiben. Most viszont a helyzet teljesen más, úgy gondolom a Borussia-nak minden esélye megvan bosszút állni. A németek mellett szól a hazai pálya előnye is, illetve jelenlegi formájuk is sokkal jobb, úgy gondolom, ez az eredményjelző táblán is meg fog látszani.

  Tipp: 1 (Borussia Dortmund) & több mint 1.5 gól, szorzó @1.45>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek: Napoli – Liverpool (21:00)

A Stadio San Paolo-n rendezett Napoli – Liverpool meccsre a tippem a gólok számára alapszik, szerintem több mint 2,5 gól születik majd. Egy meglepő 0-0 után Belgrádban a Red Star Belgrad ellen, a Napoli nem szabad megelégedjen egy újabb döntetlennel, és minden bizonnyal megpróbál győzni, mert hanem nagyon bonyolult helyzetbe kerülnek. A másik oldalon, a „kormoránok” mindenképp a támadásra összpontosítanak, ezt fogják tenni Nápolyban is. Úgy gondolom, látványos meccsre számíthatunk.
A nápolyiak 1-3-as vereséget szenvedtek a Juventus elleni derbin, ahol megmutatták védekezésbeli határaikat. Annak ellenére, hogy 1-0-ra vezettek, nem tudták bezárni a játékukat az olasz bajnok előtt. Egy olyan támadással szemben melyet Firmino, Salah és Mane alkot, a házigazdáknak újból védekezési problémáik akadnak majd.
Liverpool elkezdett gólokat kapni, miután az idénykezdés elején a védekezés egész jól mutatott. Klopp gárdája legutóbb kétszer is a Chelsea ellen játszott: 1-1 lett az eredmény a bajnokságban, illetve 1-2 a Kupában. A „kormoránok” az utóbbi 6 meccs alatt 5 alkalommal legalább egy-egy gólt zsebeltek be. A San Paolo-n a Napoli megpróbálja átvenni a vezetést és kinden bizonnyal sok gólhelyzetük lesz majd.
Egy nyitott játékra számítok, ahol a Napoli megpróbálja megszerezni a 3 pontot, de ugyanakkor a Liverpool nagyon veszélyes az ellentámadások során, így bármikor gólt szerezhetnek.

  Tipp: több mint 2,5 gól, szorzó @1.70>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: Tottenham – Barcelona (21:00)

A szelvény utolsó tippjét szintén egy kemény meccs adja: Tottenham – Barcelona. Az angolok jó teljesítményére számítok, és arra tippelek, hogy legalább egy gólt szereznek. Az Inter ellen elszenvedett vereség után, amikor az utolsó percben kaptak ki, a Tottenham-nak nagy szüksége van egy pozitív eredményre, hogy esélye legyen a következő körbe jutni.
Barcelona az utóbbi évek egyik leggyengébb időszakát éli. A katalánok 3 forduló óta nem nyertek a La Liga-ban, ez idő alatt pedig 5 gólt kaptak, ami meglepően sok, olyan csapatoktól mint Girona, Leganes és Bilbao. Umtiti-t a PSV elleni meccsen kiállították, így ki kell hagynia ezt a találkozót, ez komoly gondot okozhat Valverde-nek.
A Tottenham jó formában van, megnyerte az utolsó 3 meccsét (kettőt a bajnokságban, egyet a kupában), és minden alkalommal 2 gólt szerzett. A hazai pálya is mellette szól, így szerintem képesek lesznek gólt rúgni a Barcelona-nak. A katalánok védekezésbeli gondjai megmutatkozhatnak a Wembley-en is. A Tottemham tudja birtokolni a labdát, ez pedig nem fog tetszeni a spanyoloknak, akik szokva vannak, hogy ők uralják a találkozót.

  Tipp: GG Mindkét csapat gólt rúg/egy csapat gólt rúg, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény  2018 október 3 (szorzó 3.70)

 

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App