Napi szelvény 2018 október 29.

Napi szelvény 2018 október 29.

Íme az Október 29.-i szelvény. A mai csak két eseményből tevődik össze amiknek szorzója 4.00-es. A Seria A-ban rendezett Lazio – Inter meccsre összpontosítottam plusz kaptam egy nagyon jó opciót a dán Superligából. Lennebb megtalálod a tippjeimet.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 26 (szorzó 3.22)

1. Tippek: Lazio – Inter Milan (20:30 órától)

A római Stadio Olimpicoban kerül megrendezésre egy nagyon izgalmas találkozó. A Lazio fogadja vendégül azt az Intert akik csak egy ponttal vannak előttük a bajnokságban. Egy kombinált szelvényt választottam; 1X és rúgott gólok stáma 1.5 felett.
A Lazio legyőzte a Marseillet az Európa Ligában 3-1-re. Ezzel a “Sasok” zsinórban 3. győzelmüket könyvelték el. Hazai pályán a rómaiak csak a Napolitól kaptak ki, 1-2-re és úgy gondolom, hogy ezennel is elérnek minimum egy döntetlent. Az Inter annak ellenére, hogy idegenben 4-ből 3-szor nyerni tudtak nem mutatnak nagyon magabiztos játékot, például kikaptak a Sampdoriatól a hosszabításban.
Látnunk kell minimum 2 gólt. Az elmúlt 5 egymás elleni mérkőzésen négyen minimum 3 gól szüetett. Mivel egy kiegyensúlyozott mérkőzésre számítunk, mindkét csapat elégséges helyzetet fog kidolgozni. 8-ból 7 Lazio mérkőzésen a rúgott gólok száma 1.5 felett volt, ugyanúgy mint az Inter legutóbbi 5 találkozóján.

  Tipp: 1X & rúgott gólok száma 1.5 felett, szorzó @1.65 >> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: Midtjylland – Bröndby (19:00 órától)

A 2. ajánlat a dán Superliából érkezik ahol a Midtjylland és Bröndby találkozóval indul a 14. forduló. Egy látványos meccsre számíthatunk. A jobb szorzó reményében itt is kötésbe tettem: 1X és rúgott gólok száma 2.5.
A Midtjylland egyetlen egyszer kapott ki az idei szezonban, azt is idegenben. Hazai pályán veretlenek 7 mérkőzés óta, 6 győzelme és 1 döntetlen a mérlegük, lenyűgöző 20-4-es gólaránnyal.
A legutóbbi 5 meccsén a Midtjylland minimum 3-szor volt eredményes. A Bröndby 6 kiszállásán a rúgott gólok száma 2.5 feletti. Az egymás elleni meccseken legkevesebb 4 gól esett. Minden adott egy gólgazdag, látványos mérkőzésre.

  Tipp: 1X & rúgott gólok száma 2.5 felett, szorzó @1.95>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

 

Napi szelvény  2018 október 29 (szorzó 3.22)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App