Napi szelvény 2018 október 28.

Napi szelvény 2018 október 28.

A tegnapi tippem nyertes volt, remélem, hogy az alábbi mai napra összeállított szelvény is ilyen lesz. Mint átalában, ma is 3 tippet válsztottam, amelyekben bízom, hogy nyereséget hoznak a konyhára.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 28 (szorzó 3.03)

1. Tippek: Barcelona – Real Madrid (16:15)

Az első tippem az El Clasico-ra vonatkozik és nagyon bízom benne, hogy be is jön. Arra fogadnék, hogy legalább egy sárga lapot fog kapni Casemiro. A brazil játékos posztja miatt gyakran szabálytalanságra kényszerül. Ezen felül nagyon agresszív játékos, nagy esély van rá hogy ma figyelmeztetni fogja a játékvezető.
A Barcelona favoritként indul, mellette szól a hazai pálya előnye is és a nagyon technikás támadó játékosok faultra fogják kényszeríteni Casemirot. A Realühoz képest gyengébb ellenfelek esetében is sok szabálytalanságot követ el és most még valószínűbb, hogy lapot fog kapni. Modric és Kross a társai a középpályán, de mindkét játékos technikásabb és inkább a támadásban veszi ki szerepét, a játék rombolását Casemirora hagyva. Nem hiszem, hogy a brazil megúszná a mai meccset figyelmeztetés nélkül.

  Tipp: Casemiro lapot kap, szorzó @1.80>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: Crystal Palace – Arsenal (14:30)

Az „Agyúsok” fantasztikus formában játszanak, 11 egymást követő győzelemnél járnak, minden sorozatot figyelembe véve. Unai Emery csapata megállíthatatlannak tűnik, így a Crystal Palace teljesen esélytelennek tűnik a mai mérkőzésen. Erre a meccsre egy kombinált fogadást hoztam: X2 és több mint 1.5 gól.
Első sorban arra számítok, hogy az Arsenal nem fogja elveszíteni a meccset, nehéz elhinnem, hogy a „sasok” le tudnák győzni figyelembe véve a kiváló formájukat és a játékosok lelki állapotát. A ásik oldalon, a Palace 3 veszített meccset tudhat maga mögött. Valószínűleg az egesz mérkőzest az Arsenal fogja kézben tartani és legalább egy ponttal távoznak majd a Selhurst Park-ból.
Gólok szempontjából látványos meccsre számítok, lagalább 2 találattal. Az Arsenal 4 idegenbeli mérkőzésén a gólok száma 2.5 felett volt, mi több 3 alkalommal 4.5 felett. Az „Ágyúsok” látványos játekot nyújtanak idegenben, könnyű szerrel rúgnak és kapnak gólokat. Sokaig vissza kell mennünk az időben, ha olyan direkt összecsapást keresünk a két együttes között amelyen 2 gólnál kevesebb született, legutóbb 1998-ban történt ilyen.

  Tipp: X2 és több mint 1.5 gól, szorzó @1.50>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

3. Tippek: Marseille – PSG (22:00)

Az utolsó tipp a mai szelvényen formalitás, hiszen arra fogadtam, hogy a Marseille – PSG rangadón születik legalább 2 gól. Mindkét csapat támadósora minőségi játékot nyújt, mindenképp látványos mérkőzésre számítok.
A Marseille határozott vereség után van, hiszen a Lazio-tól 3 – 1 arányban kaptak ki az Európa Ligában, biztosan szeretnék feledtetni ezt az eredményt. A másik oldalon a PSG sem elégedett a Napoli ellenében elért 2 – 2-es eredménnyel.
A PSG ebben a szezonban mind a 10 bajnoki mérkőzésén a gólok száma 2.5 felett volt, míg az OM 10 meccséből 9 alkalommal 1.5 felett volt a találatok száma. A francia élvonal 2 leglátványosabb játekkal rendelkező csapata találkozik ma. Legutóbbi 4 találkozójukon minimum 3 gólt láthattunk, így azt hiszem biztosan látni fogunk ma este legalább kettőt.

  Tipp: több mint 2.5 gól,  szorzó @1.12>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

Napi szelvény  2018 október 28 (szorzó 3.03)

 

Szelvény megtétele