Napi szelvény 2018 október 27.

Napi szelvény 2018 október 27.

Az alábbiakban találjátok a 2018 október 27.-i napis szelvényt. Rengeteg érdekes meccsel lesz fűzserezve a mai nap, így ilyenkor nehezebb kiválasztani a nyerő tippeket. Én remélem, hogy ez most sikerültt, és bemutatom a mai napi szelvény 3 tippjét.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 27 (szorzó 3.13)

1. Tippek: Leicester – West Ham (18:30)

Mindkét csapat zsinórban két-két meccset veszített, ezért ez a találkozó nagyon fontos számukra. A „Rókák” mellett szól a hazai pálya lőnye, és ugyanakkor szerintem értékesebb játékosokkal is rendelkeznek. Az én tippem: 1X és több mint 1.5 gól.
Nem hinném, hogy a Leicester zsinórban harmadik alkalommal is kikapna. Annak ellenére, hogy egy pontot sem szerzett az utolsó két fordulóban, elég jó formáéban levő ellenfelek ellen játszott: Everton és Arsenal, ez viszont most nem mondható el az ellenfélről. Idegenben a „Kalapácsosok” 4 meccsből 3-at elveszítettek, az egyetlen pozitív eredmény amit jegyeztek az Everton ellen volt több mint egy hónapja.
Ami a gólokat illeti,legalább 2 találatot kellene lássunk. Mindkét csapat motiváltan lépik pályára és szeretné megszakítani a vereségek sorozatát. A Leicester eddigi összes meccséntöbb mint 1.5 gól született, a West Ham kiszállásain pedig 4 alkalomból 3-szor több mint 3.5 gólt láthattunk. Az utolsó 3 egymás elleni meccsen minden alkalommal legalább 2 gólt szereztek, és most is hasonló végeredményre számítok.

  Tipp: 1X & több mint 1.5 gól, szorzó @1.60>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: FCSB – Voluntari (20:00)

Két egymás utáni vereség után a piros-kékek 2 ponttal vannak lemaradva az éllovas CFR-től és nem engedhetnek meg maguknak több tévedést. Ebben a fordulóban egy kézenfekvő meccs előtt állnak, legalábbis első ránézésre úgy tűnik, ellenfelük a FC Voluntari lesz, a találkozónak pedig az Arena Nationala ad otthont. Én az FCSB szilárd teljesítményére tippelek, illetve arra, hogy a házigazdák minimum 2 gól szemtanúi leszünk mjad.
A Voluntari eddig egyetlen egyszer sem győzőtt idegenben, egyértelmű, hogy megelégedne egy újabb döntetlennel (ez lenne a negyedik). Tekintve viszont a körülményeket, nem hinném, hogy a vendégcsapat sokra vinné ezen a találkozón. AZ FCSB nagyon motiváltan fog pályára lépni.Messzemenően övé a legjobb támadás az 1. Ligában, így szerintem legalább kétszer fog betalálni. Muszáj egyre többet támadjanak, hiszen a Craiova elleni meccsen létszott, hogy egy gól előny sosem elég. .
Az utolsó 4 egymás elleni meccs során 3 alkalommal az FCSB minimum 2 gólt szerzett. Saját pályán a piros-kékek legalább 2-szer találtak be a 6 meccs során 5 alkalommal.

  Tipp: FCSB több mint 1.5 gólt szerez, szorzó @1.70>> katt ide, hogy megtedd a tippet

3. Tippek: Watford – Huddersfield (16:00)

EZ a tipp lazán be kellene jöjjön. A jelenlegi Premier League idény során a Huddersfield egyszer sem győzőtt, nm hinném, hogy a Vicarage Road-on szerezné meg első győzelmét, ami egy nehéz pálya, még Anglia legerősebb csapatai számára is. Az én tippem dupla esély 1X.
A “Darazsak” saját pályán két egymás utáni vereséget jegyeztek, kikaptak a United és Bournemouth csapataitól, így ez alkalommal, az utolsó helyezettt ellen, muszáj győzniük. A Huddersfieldé a második leggyengébb védekezés Angliában ami a kiszállásokat illeti, a 4 idegenben játszott találkozó során 11 gólt kaptak összesen.
A Watfordnak kötelessége bosszút állni a tavalyi idény miatt, mikor mindkét játékot elveszítette a Huddersfield ellen.

  Tipp: dupla esély 1X @1.70>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

Napi szelvény  2018 október 27 (szorzó 3.13)

 

Szelvény megtétele