Napi szelvény 2018 október 26.

Napi szelvény 2018 október 26.

Az alábbiakban láthatod a 2018 október 26.-i napi szelvényt. A mai szelvény 2 tippet tartalmaz, az egyik az 1. Ligából való, a másik pedig a Bundesliga-ból, pontosabban a Freiburg – Monchengladbach.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 26 (szorzó 3.65)

1. Tippek: Politehnica Iasi – Hermannstadt (17:00)

Az 1. Liga 13. fordulójának nyitómérkőzésén Iasi és Hermannstadt vannak főszerepben. 3 egymás utáni vereség után a jászvárosiak muszáj nyerjenek egy elég szerény csapat ellen. A házigazdák győzelmére tippelek, melynek nagyon jó a szorzója.
Annak ellenére, hogy az utolsó 3 fordulóban nem szerzett egy pontot sem, a Politehnica 3 nehéz csapat ellen játszott: CFR, Viitorul és Gaz Metan. Biztos vagyok benne, hogy a jászvárosiak össze tudják szedni magukat, ez pedig tökéletes alkalom erre. A Hermannstadt egyetlen döntetlent jegyzett az utolsó 7 forduló során, így jelenleg ő a leggyengébb formában levő csapat az 1. Ligában. Mi több, idegenben 1-1-re leikszelt Craiova-val. Ezen kívül 4 másik vereséget jegyzett.
Saját pályán a Politehnica egyetlen egyszer veszített, 1-2-re kapott ki a Viitorul-tól. Az ezelőtti meccs előtt a moldovaiaknak zsinórban 3 győzelmük volt, világos, hogy hazai pályán jobban boldogulnak. Arra számítok, hogy Stoican fogja tudni motiválni játékosait egy olyan csapattal szemben, akik valószínűleg mindent beleadnak majd, hogy ne essenek ki az első osztályból.

  Tipp: 1X & rúgott gólok 4.5 alatt, szorzó @1.30>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: Freiburg – Monchengladbach (20:30)

A forduló előtt a második helyen áll, így favoritként indul a Freiburg elleni kiszálláson, a jelenlegi formája is mellette szól. Egy kiegyensúlyozott meccs lesz, pontosan ezért választottam egy büntető lapokra vonatkozó tippet, pontosabban, azt, hogy Freiburg több mint 1.5 büntetőlapot kap.
Első sorban arra alapozom tippemet, hogy a vendégek fogják uralni a játékot, ez pedig elég fault-hoz vezethet. Freiburg az eddigi 4 hazai meccséből 3 alkalommal legalább 2 büntetőlapot kapott. Mikor idegenben játszott, a Monchengladbach mindig keresztbe tett, így az ellenfelek 4 alkalomból 3-szor minimum 2 büntető lapot kaptak.
Ezenkívül a Gladbach legutóbb 3-0-ra nyert Munchen-ben a Bayern ellen, így szerintem nagy eséllyel nyerő tippet választottam.

  Tipp: Freiburg több mint 1.5 büntető lap, szorzó @1.70>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

 

Napi szelvény  2018 október 26 (szorzó 3.65)

 

Szelvény megtétele