Napi szelvény 2018 október 25.

Napi szelvény 2018 október 25.

Íme az Október 25.-i szelvény. Mivel csütörtök van, megint sok találkozót rendeznek az Európa Liga keretén belül, ahol már megszoktuk a meglepetéseket. Remélem, hogy 3 nyerő tippet adhatok, amit alább mutatok be.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 25 (szorzó 3.65)

1. Tippek: AC Milan – Betis (18:55 órától)

A forduló egyik legérdekesebb mérkőzése az AC Milan – Betis. Az “Ördögök” egy Inter elleni, utolsó percben kikapott rangadót hagyanak a hátuk mögött, ezért egy győzelem kötelező számukra. Az ellenfél félelmetes formája miatt is választottam egy kombinált szelvényt, amibe több bizalmat fektethetünk: 1X és a rúgott gólok 4.5 alatt,
Nem hiszem, hogy a milánóiak pont nélkül maradnának hazai pályán. Az Európa Ligában már két győzelmük van az olaszoknak. A Betis két hasonló 0-1-es bajnoki vereséggel érkezik, ezért nem mondhatni, hogy a jelenlegi formájuk nagyszerű. Máskülönben a spanyolok egy 0-0-ás döntetlent értek el idegenben az Olympiakos ellen, rávilágít arra, hogy nem túl jók idegenben.
Gólok tekintetében nem hiszem, hogy sok látványban lesz részünk. A Betis biztos megelégszik 1 ponttal is a San Siróban, ezért valószínűleg védekezni fog. A Milan se fog nagy csodát művelni, ezért nem tartom egyáltalán alacsonynak a rúgott gólok számát 4.5 alá saccolni. Érdemes még hozzátenni, hogy a Betis 5 idegenbeli találkozóján mindössze egyszer volt eredményes.

  Tipp: 1X & rúgott gólok 4.5 alatt, szorzó @1.30>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: Anderlecht – Fenerbahce (18:55 órától)

A legnagyobb esélyeseknek tartották, hogy továbbjutnak ebből a csoportból, ennek ellenére jelenleg utolsók két forduló után. Ebben az esetbén az egymás elleni találkozó mindkét fél számára borzasztóan fontos. Egy kiegyensúlyozott és látványos mérkőzésre számítok, ezért arra tippelek, hogy mindkét csapat betalál.
Az Anderlecht rúgott gól és pont nélkül áll, ezért kötelező számára a győzelem, habár elméletileg a csoport legerősebb csapata ellen lép pályára. A belgák két győzelmet könyveltek el a bajnokságban, 2-1 a Waregem ellen, és 4-2 a Cercle Brugge ellen. A Fener védelme nem túl félelmetes és a törökök inkább otthon erősek. Idegenben 6 mérkőzésből négyet kikaptak idén.
Ugyanezt elmondhatjuk az Anderlecht védelméről is, akik 10 meccsből 9-en legalább egy gólt kaptak. A törökök, a belgák gyenge formáját kihasználva biztos nem állnak be védekezni, vagy kontrákat erőltetve a győzelemre hajtanak. A Fenerbache mindkét csoportmérkőzésén betalált és ezt várom ezúttal is.

  Tipp: mindkét csapat betalál, szorzó @1.65>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

3. Tippek: Frankfurt – Apollon (21:00 órától)

Az utolsó beharangozó Németországból érkezik, ahol a Frankfurtnak nem jelenthet problémát az Apollon legyőzése. A németek megverték már a Marseillet és a Laziot, így kötelező a 3 pont ezúttal is. A formára nem lehet panasz, hisz a hétvégén egy kategorikus 7-1-el intézték el a Düsseldorfot.
A csapatok közti nagy értékkülönbség és a hazai pálya előnye a németeknek elég bizalmat ad, hogy hazai győzelemre tegyek.
A ciprusiak 5 európai kiszállásukból 4-et elvesztettek, olyan gyenge csapatok ellen is, mint a Brest vagy a Stumbras, és nem hiszem, hogy bármi pluszt tudnának nyújtani ezen a nehéz mérkőzésen.

  Tipp: 1 (Frankfurt) és rúgott gólok 2.5 felett,  szorzó @1.70>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

Napi szelvény  2018 október 25 (szorzó 3.65)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App