Napi szelvény 2018 október 24.

Napi szelvény 2018 október 24.

Íme az Október 24.-i szelvény. Természetesen a Bajnokok Ligája meccsekre koncentrálunk, amelyekből sikerült kiválasztani három jó mérkőzést. A továbbiakban bemutatom a meccsekre vonatkozó tippeket, illetve az indokokat amiért ezekre esett a választásom.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 24 (szorzó 3.85)

1. Tippek: PSG – Napoli (21:00 órától)

A Parc des Princes-en rendezett mérkőzésre egy érdekes tippet választottam, mégpedig a lapos opcióból, azaz az olaszok több sárgát fognak kapni mint a PSG. Első sorban úgy gondolom, hogy a párizsiak fogják uralni a mérkőzést. Annak ellenére, hogy a Napoli is egy erős csapat, a franciák dominálni fognak, ráadásul a hazai pálya előnye is náluk van.
A Napoli a belgrádi együttesnél is több sárgát kapott, az idegenben elért 0-0 során. Továbbá az utolsó bajnokin, az Udinese ellen is a nápolyiak voltak többször figyelmeztetve. Gyakorlatilag a legutóbbi 5 mérkőzés, mindegyiken ők kapták a több sárga lapot.
Azt hiszem, minden esély megvan arra, főleg, hogy a PSGnek olyan gyors játékosai vannak mint Neymar és Mbappe akiket biztos sokszor foják szabálytalanul megállítani.

  Tipp: Napoli -0.5 handicap sárga lapok, szorzó @1.70>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: PSV – Tottenham (18:55 órától)

2 mérkőzés után még pont nélkül állnak, ezért az egymás elleni találkozó nagyon fontos lesz. Ahogy eddig alakul a csoport valószínű, hogy a két csapat az Európa Ligát érő 3. helyért fog küzdeni.
A Tottenham erősebb, értékesebb és tapasztaltabb csapat és nem hiszem, hogy kikapna az Eindhovennel szemben. Ne felejtsük el, hogy vezettek Milánóban egészen a 86. percig. A Barcelona elleni 2-4-es eredmény sem tükrözi a játék képét, mivel az sokkal kiegyenlítettebb volt. A Spurs jó formában van jelenleg, 2 bajnoki győzelemmel hangolódott.
Gólok tekintetében, minimum kettőt kellene lássunk. A PSV a győzelemért fog hajtani, mivel a csoportban ezen a meccsen van csak realis esélye. Ha nem sikerül egy pozitív eredményt elérniük, a hollandok búcsút inthetnek az európai kupaszereplésnek, ezért várható, hogy mindkét csapat a gólokra játszik.

  Tipp: X2 & rúgott gólok 1.5 felett, szorzó @1.66>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

3. Tippek: Liverpool – FK Crvena Zvezda (21:00 órától)

Az Anfield Road-on megrendezett mérkőzésre egy szögletes opciót választottam, éspedig; a Liverpool által elvégzett szögletek száma 6.5 felett lesz. Miután kikaptak a Napolitól, kötelezővé vált ezúttal a győzelem. Nagyon valószínű, hogy az angolok az ellenfél térfelén fog dominálni, ezért a szögletek számának növekedése is elkerülhetetlen.
A PSG 13 szögletet rúgott a szerbek ellen, míg a Napoli is 8-ig jutott idegenben. A Zvezdának biztosan védekezésre kell berendezkednie az Anfield-en épp úgy, ahogy az előző két BL mérkőzésén is tette. A Liverpool sokat támad a két szélen ezért a szerbeknek sok labdát kell majd szögletre menteniük.
Nem felejtsük, hogy az angolok kedvelik a pontrúgásokat, és a Liverpoolnak megvannak a magas játékosai, hogy ilyen helyzetekben meglegyen a főlényük. A megtippelt szám jónak tűnik, annyira, hogy akár egy félidő alatt is meghaladható.

  Tipp: Liverpool szögletek száma 6.5 felett,  szorzó @1.36>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

Napi szelvény  2018 október 24 (szorzó 3.85)

 

Szelvény megtétele