Napi szelvény 2018 október 23.

Napi szelvény 2018 október 23.

Az alábbiakban találjátok a 2018 október 23.-i napi szelvényt. Ma a Bajnokok Ligája meccsek lesznek fókuszban. Remelém sikerült 3 nyerő tippet kiválasztanom. Olvassátok el a kiválasztott tippeket, illetve az indokokat amiért ezekre esett a választásom.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 23 (szorzó 3.21)

1. Tippek: Manchester United – Juventus (21:00)

Az első tipp egyben az este legkeményebb meccséhez fűződik, melynek az Old Trafford ad otthont, főszerepben a Manchester United és a Juventus. Egy kombinált tippet választottam, éspedig X2 és kevesebb int 4.5 gól.
Elsősorban én a Juventust látom az erősebb csapatnak, mindenféle téren. A United teljesítménye egyáltalán nem állandó. Annak ellenére, hogy a United elég jó meccset produkált hétvégén a Chelsea ellen, nem hinném, hogy győzni tudnának a Juventus ellen. A Juve a bajnokságban egy csalódást okozó 1-1-es döntetlent jegyzett a Genoavál és mindenképp győzni szeretne a United ellen, hogy elfeledtesse ezt az eredményt. A Juventus április óta nem veszített, akkor a Napolitól kapott ki 0-1-re, én úgy gondolom, hogy minden esélye megvan egy pozitív eredményt jegyezni a United ellen.
Ami a gólokat illeti, nem számítok egy nagyon látványos meccsre. Mindannyian ismerjük Mourinho stílusát, főleg ha ilyen fontos meccsekről van szó. A Juventus egy olyan csapat aki nagyon odafigyel a védekezésre és valószínűleg nagyon taktikus meccset fognak előkészíteni. Nem tartom valószínűnek, hogy több mint 4.5 gólnál többet láthatnánk ezen a találkozón.

  Tipp: X2 & kevesebb mint 4.5 gól, szorzó @1.40>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: Ajax – Benfica (21:00)

 Amsterdamban egy újabb nagyon érdekes meccsnek lehetünk tanúi az Ajax és Benfica között. Két olyan csapat találkozik, akik egy szép focit játszanak, így szerintem látványos meccsben lesz részünk. Tekintve, hogy a Bayern, a csoport kedvence, elég gyenge időszakot él meg, biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat a továbbjutásra gondol. Én arra fogok tippelni, hogy mindkét csapat gólt szerez.
A hollandoknak nagyon fiatal csapatuk van, és a legtöbb meccsükön látványos játékot mutatnak. Eddig a „varázslók” 3-0-ra nyertek az AEK Athén ellen és 1-1-re leikszeltek Mucnhenben. A másik oldalon, a Benfica 3-2-re nyert Görögországban, az első körben viszont kikapott 0-2-re a Bayerntől hazai pályán.
Minkét csapat jó formában van, az Ajax és a Benfica is 4-4 győzelmet, illetve egy-egy döntetlent jegyeztek az utolsó 5 meccsükön. A Benfica az utolsó 5 meccsén 4 alkalommal legalább 2 gólt szerzett. Az egyetlen kivétel a Porto elleni derbi volt, ahol a „sasok” 1-0-ra nyertek. A hollandok védekezése nem a legjobb, én úgy gondolom, hogy Benfica lazán tud majd gólt szerezni. Az Ajax erénye viszont a védekezés. Saját pályán az utolsó 12 meccsen minden alkalommal gólt szereztek.A „varázslók” utoljára februárban nem tudtak gólt szerezni, egy bajnoki meccs során.

  Tipp: mindkét csapat gólt szerez, szorzó @1.55>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

3. Tippek: AEK Athén – Bayern München(18:55)

Bayern a hétvégén megtörte a 4 győzelem nélküli sorozatát, 3-1-re nyert a Wolfsburg-i kiszállása során. A bajorok ugyanilyen stílusban kell folytassák a BL-ben is, ahol az utolsó játék során csak 1-1-re leikszeltek az Ajax-al. Arra számítok, hogy a németek összekapják magukat, így a győzelmükre fogadok és arra, hogy legalább két gólt szereznek.
AEK Athén 0-3-ra kikapott az Ajax-tól és 2-3-ra a Benfica-tól. Egyértelmű, hogy a Bayern nem engedheti meg magának, hogy Görögországban ne győzzőn.
A két csapat közti különbség miatt egy németek által uralt meccsre számítok, mivel sokan nemcsak a csoport favoritjaként tekintenek rájuk, hanem BL bajnokként is.

  Tipp: 2 (Bayern Munchen) & több mint 1.5 gól,  szorzó @1.35>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

Napi szelvény  2018 október 23 (szorzó 3.21)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App