Napi szelvény 2018 október 22.

Napi szelvény 2018 október 22.

Az alábbiakban találjátok az október 22.-i napi szelvényt. Mint szokás szerint 3 foci tippet választottam, bemutatom a tippeket, illetve az indokokat amiért ezekre esett a választás. A szelvény összszorzója 2.92 a CampoBET-nél.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 22 (szorzó 2.92)

1. Tippek: Sparta Prague – Mlada Boleslav (18:00)

Az utolsó két fordulóban elszenvedett vereségek után, a Sparta Praga nem engedhet meg magának még egy hibás lépést és muszáj nyerjen hazai pályán a Mlada Boleslav ellen, hogy még jobban ne távolodjon el az első két helytől. Mivel a bajnoki címre pályázik, tapasztaltabb és értékesebb csapat mint az ellenfél, illetve hazai pályán is játszanak, ezért úgy gondolom, hogy a Sparta jó meccset fog produkálni, így én arra tippelek, hogy legalább 2 gólt fog szerezni.
Saját pályán a Sparta Praga szinte tökéletesen teljesített. 4 győzelmet és egy döntetlent jegyzett, illetve átlagban több mint 2 gólt szerzett meccsenként. A Slovacko elleni 1-0-ás győzelem volt az egyetlen meccs, amikor a Praga nem talált be kétszer.
Mlada Boleslav védekezése a második leggyengébb a bajnokságban ami a kiszállásokat illeti, összesen 15 gólt kapott 5 meccs alatt. Az egyetlen csapat aki nem szerzett gólt ellenük az Jablonec volt, azonkívül minden ellenfél legalább 3 gólt rúgott a Mlada Boleslav-nak! Az előző idényben a Sparta 3-0-ra nyert otthon, így most is gond nélkül kellene győzzőn.

  Tipp: Sparta Prague több mint 1.5 gólt szerzett, szorzó @1.45>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: Sampdoria – Sassuolo (20:30)

Sampdoria favoritként indul ezen a meccsen, de egyértelmű, hogy nem lesz könnyű feladata. Sassuolo egy elég félelmetes csapat, pont ebből az okból kifolyólag egy kombinált tippet választottam, amiben nagyon bízom: 1X és több mint 1.5 gól.
Csak az Inter győzőtt az utolsó percekben szerzett góllal a Sampdoria otthonában. Napoli és Spal kikaptak ezen a pályán, míg Fiorentina-nak csak egy döntetlent sikerült jegyezni. Idegenben a Sassuolo csak a Spal otthonában nyert. A jelenlegi forma a házigazdáknak kedvez, akik zsinórban 2 győzelmet jegyeztek, míg a Sassuolo mindkét utolsó találkozóját elveszítette.
Szerintem minimum 2 gólt látunk majd, mivel két támadó csapat fog összecsapni. A Sassuolo ólt született, ugyanezt el lehet mondani a Sampdoria hazai meccseiből 4-ből 3-ról. Pörgös meccs lesz, melyen mindkét csapat megpróbál gólt szerezni, ezért esélyes a tipp, hogy nyerő legyen.

  Tipp: 1X & több mint 1.5 gól, szorzó @1.55>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

3. Tippek: Arsenal – Leicester (21:00)

Az utolsó tipp szorzója a legkisebb a mai nap. Egy érdekes meccs elejébe nézünk az Emirates-en főszerepben az Arsenal és Leicester, a tipp pedig szintén kombinált: 1X és több mint 1.5 gólt. Az Arsenal muszáj győzzőn saját szurkolói ellen és felkerüljön a 3.ik helyre a ranglistán.
Az Arsenal a legjobb formában levő csapat a Premier League-ben, zsinórban 6 győzelmet jegyzett. Annak ellenére, hogy a Leicester egy veszélyes csapat is tud lenni, az Arsenal határozottan favorit, és szerintem minimum egy döntetlent kell jegyeznie. A “Rókák” eddig egyetlen erős ellenféllel találkoztak idegenben és ki is kaptak a Manchester United-tól. Nem hinném, hogy a Leicester az mirates-en nyerni tudna.
Ami a gólokat illeti, látványos meccsben kellene legyen részünk. Mindkét csapat a támadásra fókuszál, így egy szép meccsnek ígérkezik. A két csapat eddigi 8 meccse során minden alkalommal több mint 1.5 gól született, szerintem ez most is összejön majd. Leicester minden kiszállásán gólt szerzett és szép meccset produkálhat az Emirates-en, az Arsenal pedig vissza kell majd vágjon. Az előző idényben az Arsenal 4-3-ra nyert, majd idegenben kikapott 1-3-ra.

  Tipp: 1X & több mint 1.5 gól,  szorzó @1.30>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

Napi szelvény  2018 október 22 (szorzó 2.92)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App