Napi szelvény 2018 október 21.

Napi szelvény 2018 október 21.

Az alábbiakban láthatjátok a 2018 október 21.-i napi szelvényt. Sajnos tegnap kifogott rajtunk a Juventus-Genoa meccs, ma remélhetőleg nyerő tippeket választottunk. Az alábbiakban olvashatjátok a 3 tippet és az indokokat amiért ezekre esett a választásunk.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 21 (szorzó 3.46)

1. Tippek: Everton – Crystal Palace (17:00)

A két csapat teljesen más formában van jelenleg: Everton zsinórban 2 győzelmet jegyzett, míg a „sasok” egyetlen pontot sem szereztek az utolsó 2 fordulóban. Egy kombinált tippet választottam, éspedig 1X és több mint 1.5 gól. Saját pályán az Everton a 4 meccsből egyet veszített el, 1-3-ra kapott ki a West Ham-tól. Annak ellenére, hogy idegenben a Palace 2 győzelmet jegyzett, ezeket a pozitív eredményeket gyenge csapatok ellen jegyezték (Huddersfield és Fulham). Az elmúlt idényben az Everton nyert hazai pályán a Crystal Palace ellen, idegenben pedig leikszeltek, így nem hinném, hogy a „sasok” most tudnának győzni. Everton az erősebb csapat, mellette szól a hazai pálya előnye is. Minden hazai meccsén legalább 2 gól született. Ugyanezt elmondhatjuk a Crystal Palace 4 kiszállása közül 3-ról. A kékek eddigi összes meccsén, számszerint 8 találkozón minimum 2 gól született. Az elmúlt idényben az egymás elleni meccseken 4 gólt láttunk, úgy gondolom, minden esély megvan rá, hogy most is lássunk legalább kettőt.

  Tipp: 1x és több mint 1,5 gó, szorzó @1.50>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: Fiorentina – Cagliari (18:00)

Fiorentina zsinórban 4 győzelmet jegyzett saját pályán, övé a legjobb gólarány a Serie A-ban (14:1), így favorit a mai Cagliari elleni meccsen. A házigazdák győzelmére tippelek. Chievo az egyetlen csapat aki nyert ezen a pályán. Udinese, Spal és Atalanta kaptak ki az Artemio Franchi pályán, anélkül, hogy gólt szereztek volna. Így a liláknak jobb a hazai gólarányuk, mint a bajnok Juventus-nak. Idegenben, a 4 meccs során a Cagliari egyetlen gólt szerzett az Atalanta otthonában, ez volt az egyetlen pozitív eredményük is. Egyértelmű, hogy inkább hazai pályán foga összegyűjteni pontjait, ahol nem veszített el még egy meccset sem. Az előző idényben a Fiorentina 0-1-re kikapott a saját szurkolói előtt, míg idegenben ugyanazzal az eredménnyel nyert. Most viszont a helyzet inkább nekik kedvez, így szerintem nyerni fog és eléri zsinórban az 5. győzelmét.

  Tipp: Fiorentina győz, szorzó @1.65>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

3. Tippek: CSU Craiova – FCSB (20:00)

Ezen a meccsen a piros-kékek győzelmére tippelek. Miután az utolsó fordulóban meglepő módon kikapott a Concordiei Chiajna-tól, az FCSB nem engedhet meg magának még egy vereséget. A CFR 2 ponttal elhúzott a ranglistán és a vendégek nagy valószínűséggel győzni szeretnének, hogy az első helyre kerüljenek. Saját pályán a Craiova nem igazán nyűgőz le. 6 forduló alatt 2 győzelmet jegyzett, a többi emccsen pedig csak döntetleneket jegyzett sokkal gyengébb ellenfelek ellen, mint a Botosani vagy Hermannstadt. A másik oldalon az FCSB jól szerepel idegenben az 5 eddigi kiszállása során csak egy meccset veszített el. Az előző idényben a két csapat 4 alkalommal találkozott. Az FCSB 3 meccset nyert meg, egy alkalommal pedig leikszeltek. A Craiova mostani csapata egyszer sem nyert a piros-kékek ellen az eddigi 13 egymás elleni találkozó során, szerintem ez most sem fog összejönni.

  Tipp: X2,  szorzó @1.40>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

Napi szelvény  2018 október 21 (szorzó 3.46)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App