Napi szelvény 2018 október 20.

Napi szelvény 2018 október 20.

Az alábbiakban találjátok a 2018 október 20.-i napi szelvényt Nagyon érdekes meccsekben gazdga napunk lesz, ezért óvatosan kell válogassunk, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket, melyek bizonyára nem maradnak el. Az alábbiakban találjátok a 3 tippemet.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 20 (szorzó 3.15)

1. Tippek: Juventus – Genoa (18:00)

Kétségkívül a Juventus a favorit ezen a találkozón, és az ő győzelmére is tippelek. Eddig tökéletesen teljesítettek (zsinórban 8 győzelmet jegyeztek), ezért nem hinném, hogy Allegri gárdája a Genoa ellen bukna el. Juventus nagyon kiegyensúlyozott csapat, nehezen kap gólt és látványos meccseket produkál, főleg támadásban.
Saját pályán a Juve hendikep győzelmet jegyzett az eddigi 4 meccséből 3 alkalommal. Idegenben a Genoa egy zsáknyi gólt kapott a Laziotól (1-4) és a Sassuolo-tól (3-5), és hogy ez ne történjen meg újra, a vendégeknak sokkal jobban kell védekezniük.
A Juventus az utolsó 4 forduló során egyetlen gólt kapott (a Napolitól),, ezért nem hinném, hogy ne tudna ma nyerni.

  Tipp: Juventus -0,5-es hendikep győzelem, szorzó @1.40>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: Huddersfield – Liverpool (18:30)

AJurgen Klopp csapata szerencsésen megúszta a Manchester City elleni derbit, most pedig elég könnyű kiszállás előtt áll, a Huddersfield otthonába látogat, aki egyike azon 3 csapatnak, aki még nem győzőtt a Premier League-ben. A két csapat közti különbség meg fog látszani a pályán, így a kormoránok győzelmére fogadok, illetve arra tippelek, hogy legalább 2 gólt fognak szerezni.
A Huddersfiel egyetlen gólt sem szerzett saját pályán 4 meccs allatt, viszont kapott 6-ot, így nem gondolom, hogy komoly gondot jelentenének a Liverpool számára. A Liverpoolhoz hasonló nagy csapatok, mint a Tottenham és Chelsea nyertek a Huddersfield otthonában, mi több legalább 2 gólt szereztek.
A Stamford Bridge-n, a Chelsea elleni meccs kivételével, a Liverpool megnyerte az összes többi kiszállását és minden alkalommal minimum 2 gólt szerzett. Az előző idényben a kormoránok az oda-visszavágón is 3-0-ra verték a Huddersfield-et, ez a végkimentelel most sem kizárt.

  Tipp: 2 (Liverpool) & több mint 1.5 gól, szorzó @1.50>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

3. Tippek: Barcelona – Sevilla (20:45)

A Camp Nou egy nagyon érdekes párbajnak ad otthont, melynek főszereplői Barcelona és Sevilla. Míg a katalánok csalódást okoztak a bajnokságban, addig a Sevilla nagyon jól indította az idényt és jelenleg jobb helyen áll mint a mai ellenfele. Egy kiegyensúlyozott ls látványos meccsre számítok, így arra tippelek, hogy mindkét csapat gólt szerez majd.
A Barca 4 forduló óta nem nyert, így muszáj ezt a meccset megnyernie és az első helyre kerülnie. A gond a védekezésben van, mivel a katalánok az utolsó 6 meccsükön minden alkalommal gólt szereztek. Sevilla-é a második legjobb támadás a bajnokságban, 8 meccs alatt 18 gólt szerzett. Az utolsó 4 egymás elleni meccs során 3 alkalommal mindkét csapat gólt szerzett, én most is ilyen eredményre számítok. Sevilla az eddigi 4 kiszállása során minden alkalommal kapott gólt.

  Tipp: mindkét csapat gólt szerez,  szorzó @1.50>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

Napi szelvény  2018 október 20 (szorzó 3.15)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App