Napi szelvény 2018 október 2.

Napi szelvény 2018 október 2.

Sajnos a hónapot bal lábbal indítottuk, a CFR és a Craiova egy klasszikus 1. Ligás meccset produkáltak, ahol újból meglátszott a román abjnokság gyenge szintje, mivel 0-0-ra ikszelt a két csapat , kihagyott 11 méteres és sok kihagyott helyzet is volt. A jövőben mellőzni fogom ezt a bajnokságot. Az alábbiakban bemutatom a mai 3 tippet, melyeket BL-ből választottam ki. 3 erős csapatot választottam, akik úgy gondolom, megnyerik a meccsjeiket és legalább kétszer kapuba is találnak.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 2 (szorzó 2.73)

 

1. Tippek: Hoffenheim – Manchester City (18:55)

Miután szégyent vallott az első európai játékán ebben az idényben (1-2-re kikapott saját pályán a Lyon-tól), a Manchester City, az egyik nagy favorit a BL bajnoki cím megnyerésére, Hoffenheim otthonába látogat. Én egy jó játékra számítok Guardiola csapata részéről, akik nem engedhetnek meg maguknak egy újabb tévedést, ezért az én tippem 2 & több mint 1.5 gól.
A Hoffenheim-nak nincs nagy európai tapasztalata (ez a második szereplésük, a tavaly a play-offban a Liverpool ejtette ki), és ez minden bizonnyal meg fog látszani. Annak ellenére, hogy sikerült egy 2-2-t jegyezniük a Sahtior otthonában, a németek most teljesen més kaliberű ellenféllel csapnak össze. Hoffe jelenlegi formája nem a legjobb, a hétvégén 1-2-re kikapott az RB Leipzig-tól saját pályán.
A Lyon ellen elszenvedett sokk után, a City tökéletesen teljesített a következő 3 meccsén (bajnokság+kupa), melyek során összesen 10 gólt szerzett és egyet sem kapott. Arra számítok, hogy a „polgárok” motiváltan lépjenek pályára, és a végén az eredményjelző táblán megmutatkozzon a két csapat közti különbség.

  Tipp: 2 (Manchester City) & több mint 1.5 gól, szorzó @1.45>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek: Juventus – Young Boys (ora 18:55)

Ronaldo nélkül is, én úgy gondolom a Juventus képes lesz győzni a Young Boys ellen, így az én tippem: 1 & több mint 1.5 gól. Allegri gárdája egy jó játékot produkált a hétvégén a Napoli ellen, akit saját pályán 3-1-re vert el.
A Young Boys annak ellenére, hogy nagyon jól teljesít a bajnokságban és nemrégiben még a Basel-t is megalázta 7-1-re, nem ér fel a BL szintjére. Ez meglátszott az első csoportmérkőzésükön is, amikor 0-3-ra kaptak ki otthon a United-tól.
Az egyetlen végkimenetel amire tippelnék, az a Juventus győzelme, és remélhetőleg 2 gólt is szereznek majd. A Juventus máskülönben megnyerte mind a 8 nyolc eddigi hivatalos meccsét, és minden alkalommal legalább 2-szer talált be az ellenfél kapujába.

  Tipp: 1 (Juventus) & több mint 1.5 gól , szorzó @1.30>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: AS Roma – Viktoria Plzen (ora 21:00)

Egy újabb kiegyensúlyozatlan mérkőzés, mely a házigazdák győzelmével kellene végződjön. Itt is ugyanaz a tippem: 1 & több mint 1.5 gól.
A Roma fontos győzelmet aratott a bajnokságban a Lazio elleni derbin, amit megnyert 3-1-re, így most először sikerült két egymás utáni győzelmet jegyezni a mostani idényben. A rómaiak úgy tűnik, kezdenek jó formába lendülni. Az első csoportmérkőzés után, ahol kikaptak 0-3-ra a Santiago Bernabeu stadionban, nem engedhetik meg maguknak, hogy a Viktori Plzen keresztbe tegyen nekik.
Plzen kikapott 0-3-ra és 0-4-re az utolsó két bajnoki kiszállásán, úgy gondolom a Stadio Olimpicon-n sem lesz esélyük semmi nagyot produkálni. Saját pályán a Roma kitűnően védekezik. Eusebio Di Francesco gárdája az utolsó 4 hazai meccsén összesen 12 gólt szerzett és minden alkalommal legalább kétszer talált be a kapuba, én most is erre számítok.

  Tipp: 1 (AS Roma) & több mint 1.5 gól, szorzó @1.45>> katt ide és fogadj

Napi szelvény  2018 október 2 (szorzó 2.73)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App