Napi szelvény 2018 október 17.

Napi szelvény 2018 október 17.

Íme az Október 17-i napi szelvény. A tegnapi hasonló szelvény nyerőnek bizonyult. A mai foci ajánlat meglehetősen gyenge, de mégis sikerült 3 meccset kiválasztani melyeknek az összesített szorzójuk 2.83. A továbbiakban bemutatom a három tippet, illetve az indokokat amiért ezekre esett a választásom.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 17 (szorzó 2.83)

1. Tippek: Deportivo La Guaira – Puerto Cabello (17:00 órától)

Az előző meccs szégyene után, mikor 0-3-ra kikaptak Hollandiában, Németország a világbajnok otthonába látogat, egy olyan pillanatban, ami ennél roszabb nem is leehtne. Franciaország 2-2-re leikszelt Izlandal egy barátságos meccs keretén belül, de ez nem kellene befolyásolja tippünket. Az én tippem pedig 1X és több mint 1.5 gól.
Nem hinném, hogy a németek képesek lennének győzni Párizsban. A franciák jóval erősebbek ami a keret értékét és jelenlegi formáját illeti. Miután Németországban csak 0-0 lett a végeredmény a két válogatott között, a gall kakasok szeretnének saját szurkolóik előtt győzni, mivel Hollandia veszélyes ellenfél és megtámadhatja a csoport 1. helyét.
Ami a gólokat illeti, legalább két találatot kellene lássunk. Franciaország képes látványos meccset produkálni, főleg saját pályán, és elnézve a németek mostani védekezését, nem kizárt hogy a házigazdák szerzik mindkét gólt. A franciák utolsó 8 hazai pályás meccsén minden alkalommal 1.5 gólnál több született.

  Tipp: rúgott gólok 1.5 felett, szorzó @1.40>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: Santander – UD Logrones (20:30 órától)

A másik ajánlat a spanyol kupából érkezik, ahol egy fogadók álltal jól ismert csapat, a Santander játszik hazai pályán az UD Logrones ellen. Mindkét csapat a Segunda B ligában szerepel, de úgy gondolom, hogy a hazaiak sokkal erősebbek, ráadásul a hazai pálya előnye is arra késztet, hogy az ők győzelmükre tegyünk.
A bajnokságot vezető Santander, 3 ponttal előzi a 2. helyezettet, és jelenleg ők a legesélyesebbek a feljutásra. A Racing otthon még veretlen, 4 győzelemmel és 11-1-es gólaránnyal tökéletes mérleggel rendelkezik. 3. Ligában játszó csapatról lévén szó egy jó kupaszereplésben bíznak.
A másik felől a Logronesnak még nem sikerült idegenben győznie. 2 vesztes meccs mellett 2-szer döntetlent játszottak, nem kevesebb mint 11 gólt kapva ami problémát okozhat főleg, hogy a Santandernek van a legjobb támadójátéka a Segunda B.-ben. Ebben a hónapban már találkoztak a bajnokságban, ahol a Santander nyert 2-1-re.

  Tipp: Santander győzelem, szorzó @1.57>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

3. Tippek: Estudiantes Caracas – Portuguesa (21:00 órától)

Az utolsó mérkőzés is Venezuelából érkezik. A bajnokság alsó részében tanyázó együttesek találkoznak, ezért nem számíthatunk egy kiegyensúlyozott meccsre. Ennek ellenére, én arra fogadnék, hogy a hazaik nem kapnak ki ezen a találkozón.
Otthon az Estudiantes meglehetősen jól teljesít, annak ellenére hogy hatból kétszer kikaptak. A listavezető Monagastól egy szűk 1-0-ra kaptak ki, míg a La Guaira utolsó percben szerzett találattal nyert 2-3-ra akik ugyancsak rájátszást érő helyekért küzdenek. A fővárosi csapat a legutóbbi 5 hazai mérkőzés mindegyikén betalált, ami még fontos lehet.
A sereghajtó Portuguesa az utolsó 6 idegenbeli mérkőzésén mindössze 1 pontot szerzett, átlagban 2 gólt kapva meccsenként. Nem hiszem, hogy a vendégek meglepetést tudnának okozni. Az előző kiírásban mikor a 2. osztályban játszottak mindketten az Estudiantesnek úgy sikerült elérnie idegenben egy 1-1-es döntetlent, hogy a 2. félidőben kettes emberhátrányban voltak.

  Tipp: dupla esély 1X,  szorzó @1.28>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

Napi szelvény  2018 október 17 (szorzó 2.83)

 

Szelvény megtétele