Napi szelvény 2018 október 16.

Napi szelvény 2018 október 16.

Az alábbiakban található a 2018 október 16.- napi szelvény. A tegnapi szelvényt sajnos elveszítettük, Anglia váratlanul jó meccset produkált a spanyolok otthonában, akik szintén jó formában vannak. A mai napra 3 tippet választottam, nemzetközi meccsek mind, az összszorzó valamivel kisebb mint máskor, pontosabban 2.75, de bízom benne, hogy nyerő szelvény lesz.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 16 (szorzó 3.13)

1. Tippek: Franciaország – Németország (20:45)

Az előző meccs szégyene után, mikor 0-3-ra kikaptak Hollandiában, Németország a világbajnok otthonába látogat, egy olyan pillanatban, ami ennél roszabb nem is leehtne. Franciaország 2-2-re leikszelt Izlandal egy barátságos meccs keretén belül, de ez nem kellene befolyásolja tippünket. Az én tippem pedig 1X és több mint 1.5 gól.
Nem hinném, hogy a németek képesek lennének győzni Párizsban. A franciák jóval erősebbek ami a keret értékét és jelenlegi formáját illeti. Miután Németországban csak 0-0 lett a végeredmény a két válogatott között, a gall kakasok szeretnének saját szurkolóik előtt győzni, mivel Hollandia veszélyes ellenfél és megtámadhatja a csoport 1. helyét.
Ami a gólokat illeti, legalább két találatot kellene lássunk. Franciaország képes látványos meccset produkálni, főleg saját pályán, és elnézve a németek mostani védekezését, nem kizárt hogy a házigazdák szerzik mindkét gólt. A franciák utolsó 8 hazai pályás meccsén minden alkalommal 1.5 gólnál több született.

  Tipp: 1X & több mint 1.5 gól,, szorzó @1.45>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. Tippek: Brazília – Argentína (19:45)

Két nagy dél-amerikai rivális ezóttal Szaúd Arábiában fog összecsapni, ott játszik majd Brazília és Argentína barátságos mérkőzést. A két válogatott jelenlegi formája eltér egymástól, ezért arra tippelek, hogy Brazília vagy vezetni fog a félidőben, vagy megnyeri a meccset.
A VB-ről való kiesés után a brazil válogatott 3 barátságos mérkőzést játszott – mindegyiket megnyerte és egyetlen gólt sem kapott. Brazilía védekezése amúgyis ismert a biztonságról, és nem kis tapasztalattal rendelkező játékosokat találunk ott. Argentína látványos meccset produkált az utolsó barátságos meccsén Irak ellen, azelőtt viszont 0-0-ra leikszelt Kolumbiával.
Argentínának nélkülőznie kell Messit, Higuaint, és Di Mariat. Az új edző esélyt ad Dybalanak és Icardinak, hogy bizonyítsák, ott a helyük, az első 11-ben. Véleményem szerint, ilyen körülmények között Brazilía erősebb és visszavághat az utolsó elveszített barátságos mérkőzésükért.

  Tipp: Brazilía megnyeri a félidőt vagy a meccset, szorzó @1.35>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

3. Tippek: Belgium – Hollandia (20:45)

Az utolsó tipp miatt nem kellene izguljunk. A belgium-Hollandia barátságos meccsre 2 gólt tippelek. Két támadó focit játszó válogatott fog találkozni, akik jó eredményeket jegyeztek a Nemzetek Ligájában, és nyomás nélkül fognak most összecsapni.
Belgium az utolsó 7 meccséből 6 alkalommal minimum 2 gólt szerzett. Kivételt képez ez alól a VB-n játszott elődöntő Franciaország ellen. Lukaku, hazard, Mertens mind olyan játékosok akik bármikor veszélyt jelenthetnek az ellenfél kapujára nézve, én is erre számítok. A másik oldalon, a hollandok egy nagyon fontos győzelmet jegyeztek, Németországot verték el 3-0-ra, ami nagyon jót tett a moráljuknak.
Mivel a találkozónak nincs különösebb tétje, úgy gondolom, egy látványos meccsben lesz részünk.

  Tipp: több mint 1.5 gól ,  szorzó @1.22>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

Napi szelvény  2018 október 16 (szorzó 3.13)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App