Napi szelvény 2018 október 14.

Napi szelvény 2018 október 14.

Az alábbiakban találjátok a 2018 október 14.-i napi szelvényt. 3 tippet választottam mint mindig, köztük a Románia – Szerbia találkozót is. Az alábbiakban részletesen olvashattok a tippekről, melyek összszorzója 2.62, illetve az indokokról is, amiért ezek mellett döntöttem.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 14 (szorzó 2.62)

1. Tippek: Koge – Silkeborg (13:45)

A második dán ligában elég fontos meccset láthatunk, két olyan csapat párbajok, akik a promoválásért harcolnak, Koge és Silkeborg. Az én tippem 1X lesz. Annak ellenére, hogy a vendégcsapat jelenlegi formája jobb, nekik valamivel könyebb meccseik voltak, az utolsó 5 fordulóban egyetlen olyan ellenfelük volt, akik előbbre van a ranglistán, mint ők. Még így is, Silkeborg legutóbb saját pályán kapott ki 1-2-re a Lyngby.
Koge az utolsó 3 meccsén nem nyert, igaz ebből két alkalommal idegenben játszott. A hazai meccseken viszont jól teljesít. Az utolsó 6 hazai meccse során 5 győzelmet és egy döntetlent jegyzett, övé a legjobb támadás, hiszen ez idő alatt nem kevesebb mint 17 gólt szerzett.
A másik oldalon, Silkeborg idegenben 3 győzelmet és 2 vereséget jegyzett, viszont két győzelmet a két leggyengébb csapat ellen jegyezte (Roskilde és Hvidovre). Az odavágon, Koge 3-0-ra nyert idegenben, véeleményem szerint most is megvan az esélye egy pozitív eredményt jegyezni. Nem hinném, hogy a házigazdák elveszítik a meccset, tekintve a szinte tökéletes teljesítményüket hazai pályán.

  Tipp: dupla esély 1X, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek: Románia – Szerbia (15:00)

Egy olyan tippet választottam, mely nagy eséllyel nyerő lesz ezen a találkozón. Annak ellenére, hogy Livániában nyertek, mindannyian tudjuk, hogy a román válogatott nagyon megszenvedett ezért a győzelemért, ezenkívül hozzáláásuk is hagy kívánnivalót maga után. Ilyen körülmények között, bér szeretném, ha győzne, nem hinném, hogy sikerülni fog ez Romániának. Egy kombinált tippet választottam, pontosabban X2 és kevesebb mint 4.5 gól.
A szerbek kerete jóval erősebb, és ami még veszélyt jeelnt a román válogatott számára, az az, hogy Mitrovic nagyon jó formában van, és Montenegrót az oda-visszavágón legyőzte. Belgrádban, a román válogatott nem tudta blokkolni a szerbeket, nem hinném, hogy most ez másképp történne.
Annak ellenére, hogy egy teltházas stadion fog nekik szurkolni, nem hiszem, hogy ez segíteni fog a román válogatotton, illetve nem fogja fölülmúlni a két csapat közti különbséget, illetve hozzáállást.
Bár a teljes meccset uralniuk kellett volna a litván válogatott ellen, a románok az első gól után megelégedtek és védekezésbe fogtak, ez pedig akár roszabbul is elsülhetett volna. Most sem hinném, hogy uralni fogják a meccset. Ne felejtsük el azt sem, hogy Paul Anton és Chipciu, két alapember az első 11-ből, fel vannak függesztve.
Ami a gólokat illeti, nem hiszem, hogy látványos meccs lesz. Bár Belgrádban 2-2 volt a végeredmény, most szerintem Románia sokkal elővigyázatosabban fog játszani, és nem hinném, hogy 4.5-nél több gól szülessen. Inkább egy párbajra számítok, mintsem egy látványos meccsre, tekinvte, hogy a meccs kimenetelétől most sokminden függ.

  Tipp: X2 & kevesebb mint 4.5 gól, szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

 

3. Tippek: Granada – Mallorca (20:45)

Az utolsó tipp a spanyol másodosztályból érkezik. granada saját pályán fogadja a Mallorca látogatását, mindkét csapat célja a promoválás az első osztályba. Most is egy kombinált tippet választottam: 1X & kevesebb mint 4.5 gól.
Granada mellett szól a hazai pálya, ahol eddig 3 győzelmet és egy döntetlent jegyzett. Ugyanakkor a jelenlegi formájuk is nekik kedvez, az utóbbi 6 meccsük során 5 győzelmet jegyeztek. Idegenben a Mallorca nem áll valami jól, a második fordulóban jegyzett győzelmük a Rayo Majadahonda ellen (1-0) volt az egyetlen sikerük. Ezeket tekintve, nem hinném, hogy a Granada elveszítené a 3 pontot
Ami a gólokat illeti, szerintem nem fogunk sokat látni. Mallorca nagyon jól be tud zárkoózni, főleg ha idegenben játszik, ahol 4 meccs alatt 3:-3-as gólarányra tett szert. Granada nehezen kap gól saját pályán, a vendégeknek nagy valószínűséggel kevés gólhelyzetük lesz. Nem hinném, hogy 4.5-nél több gólt látunk majd. A találkozó mindkét csapat számára fontos, így szerintem elővigyázatosan fognak játszani.

  Tipp: 1X & kevesebb mint 4.5 gól, ,  szorzó @1.25>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény  2018 október 14 (szorzó 2.62)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App