Napi szelvény 2018 október 13.

Napi szelvény 2018 október 13.

Az alábbiakban találjátok a 2018 október 13.-i napi szelvényt. A tegnapi nyerő szelvény lett, így megszakítottuk a negatív, nem nyerő szelvények sorozatát. Remélem, hogy ezt ma sikerül folytatni. A mai napra szintén 3 tippet választottam, összszorzó 3.24 – 2 Nezeti Ligás meccset, illetve egy román másodoszályból valót.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 13 (szorzó 3.24)

1. Tippek: Örményország – Gibraltár (18:00 órától)

Örményország a FIFA rangsorolás szerint az egyik leggyengébb csapattal fog találkozni, és semmiképp sem veszíthet, főleg, hogy hazai pályán is játszik. A győzelem kötelező az örmények számára, és úgy gondolom, meg is fogják szerezni, de egy jobb szorzó érdekében a gólok számára fogok tippelni, éspedig több mint 2,5 találatra.
A tippemet első sorban a két válogatott közti különbségra alapozom. Még ha Örményország sem egy fényes csapat, mégis rendelkezik pár veszélyes játékossal, és ha az ellenfél egy olyan válogatott mint Gibraltár, akkor ez mindenképp meg fog látszani. Örményország megnyerte az első meccsét, hazai pályán 2-1-re győzte le Liechtenstein válogatottját, de utána kikapott Macedóniától.
Gibraltár az eddigi mindkét meccsét 0-2-re elveszítette, és egyértelmű, hogy semmire sem számíthat ebben a csoportban. De mivel kiesni sem lehet, a vendégcsapat nagy valószínűséggel éretlenül fog játszani, megpróbálják megszerezni első góljukat ezen a tornán. Egy nyitott meccsre számítok, ahol az örmények szeretnék megszerezni második győzelmüket, illetve a Gibraltár szeretne visszavágni az eddigi vereségei miatt. A Gibraltár utolsó 15 meccséből 12 alkalommal több mint 2.5 gól született.

  Tipp: több mint 2.5 gól, szorzó @1.35>> katt ide és fogadj

 

 

2. Tippek: Universitatea Cluj – Braila (19:30)

A román másodosztály meccs amit választottam, az a “U” Cluj – Braila találkozó. A kolozsváriak legutóbb egy határozott 3-0-ás győzelmet arattak Constanca-n a Farul ellen, és minden esélyük megvan arra, hogy ma meglegyen zsinórban a második győzelmük is. Ellenfelük, a Braila, az utolsó helyen áll a bajnokságban. A kolozsváriak győzelmét szolgáló szorzó kicsi, ezért, arra tippelek, hogy legalább 3 gólt látunk majd.
Braila-é az egyik leggyengébb védekezés a bajnokságban, idegenben pedig gólt gól hátára kap. Az eddigi kiszállásaik során minden alkalommal több mint 3.5 gól született, ebből ők legalább 2-t kaptak. A másik oldalon, az Universitatea szinte tökéletesen teljesít saját pályán, ahol eddig 5 győzelmet és egy döntetlent jegyzett. Gólarányuk is jó, 14:5, így a hazai meccseiken átlagban 2 gólt szereztek. A Daco-Getica csapatával jegyzett 1-1 volt az egyetlen találkozó, ahol nem sikerült legalább 2 gólt rúgniuk.
A vendégek gólja sem kizárt teljesen: U Cluj az utolsó 3 hazai meccsén összesen 5 gólt kapott, Braila pedig idegenben eddig 6 alkalommal talált be az ellenfél kapujába.

  Tipp: több mint 2.5 gól, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: Hollandia – Németország (20:45)

Az utolsó tippet a nap legkeményebb meccse adja, a Hollandia – Németország találkozó, melyre a tippem a következő: X2 és több mint 1.5 gól. A hollandok kikaptak 1-2-re Franciaországtól, míg a németekis csak egy döntetlent jegyeztek a világbajnokokkal. A meccsnek tétje is van, a csoport utolsó helyezettje a következő érték szerinti urnába esik vissza.
Első sorban, úgy gondolom, hogy Németország a kerete és a játékosok tapasztalata szempontjából erősebb válogatott mint Hollandia. A németek egyik erős pontja a védekezés, ahol Hummels, Boateng és Kimmich nagyon jól egyeznek, a klubcsapatnál is csapattársak. Hollandiának nem sikerül a top ellenfelekkel felvenni a harcot, így a hazai, gyengébb ellenfelek elleni meccseket leszámítva, a hollandok nem tudták legyőzni Angliát, Olaszországot, Belgiumot vagy Franciaországot és úgy gondolom, hogy a németeket sem fogják tudni.
Ami a gólokat illeti, legalább 2 találatra számítok. A hollandok támadó játéka alátámassza ezt. Mellesleg, Hollandia utolsó 7 találkozójából 6 alkalommal legalább 2 gól született, az utolsó 4 meccsen pedig mindkét csapat gólt szerzett. Ezenkívül, a hollandoknak muszáj hajtani a győzelemre, mert idegenben még nehezebb lesz jó eredményeket jegyezni. Egy nyitott játékra számítok tehát.

  Tipp: X2 & több mint 1.5 gól,  szorzó @1.60>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény  2018 október 13 (szorzó 3.24)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App