Napi szelvény 2018 október 12

Napi szelvény 2018 október 12.

Az alábbiakban találjátok a 2018 október 12.-i napi szelvényt. Sajnos a tegnapi napi szelvény elúszott, mivel Franciaországnak csak döntetlent sikerült jegyeznie Izland válogatottjával. Reméljük, ma jobb napunk lesz, az alábbiakban olvashatjátok a mai tippeket.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 12 (szorzó 2.83)

1. Tippek: Románia U21 – Welsz U21 (18:00 órától)

Románia U21-es válogatottja Kolozsváron játszik a Welsz válogatottja ellen. Én a románok győzelmére tippelek, akik jelenleg jó formában vannak, és motiváltabbak mint ellenfelük, ugyanakkor egy teltházas stadion is nekik fog szurkolni.
Románia U21-nek 4 pontra van szüksége a következő két meccs során, hogy biztosan ott legyen ez Európai Bajnokságon. Eddig hazai pályán a fiatal román válogatott egy meccset sem veszített el. Welsz már elesett a továbbjutástól, így semmilyen motivációjuk sincs az utolsó két találkozóra, és ez úgy gondolom, hogy a pályán is meg fog látszani.
A román válogatott két fontos győzelmet jegyzett Portugália és Bosznia ellen, nem hinném, hogy most a végén buknának el. Idegenben, a Welsz otthonában a két csapat leikszelt.

  Tipp: Románia U21 győz, szorzó @1.35>> katt ide és fogadj

 

 

2. Tippek: Horvátország – Anglia (20:45 órától)

A Nemzetek Ligája A csoportjának keretén belül a nyári VB elődöntőjét fogják „újrajátszani”. Horvátország és Anglia csapnak össze, miután az első körben mindketten kikaptak Spanyolországtól (a horvátok 0-6-ra, az angolok 1-2-re). Az én tippem X2, úgy gondolom, ez a megfelelő alkalom, hogy az angolok visszavágjanak az oroszországi vereség után.
Mandzukic visszavonulása után, a horvátoknak minden bizonnyal nehezebb lesz a támadásban bizonyítani. Ezenkívül Subasic is lesérült, így helyette Livakovic fog védeni. Vrsaljko és Brozovic szintén nem vehetők igénybe.
Anglia szilárd kerettel rendelkezik, a spanyol válogatott ellen elszenvedett vereség után megnyerték a Svájc elleni barátságos mérkőzést. Úgy gondolom, ők jobb formában vannak, értékesebb kerettel is rendelkeznek, és nem hinném, hogy elveszítenék ezt a találkozót. Fontos tényező az is, hogy a meccset zárt kapukkal játszák.

  Tipp: dupla esély X2, szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: Belgium – Svájc (20:45 órától)

Egy másik nagyon érdekesnek ígérkező találkozó a Belgium – Svájc mérkőzés, ahol én a házigazdák győzelmére tippelek. Belgium az első körben is jól teljesített, 3-0-ra nyert izland otthonában, míg a svájciak szintén Izlandal szórakoztak, akit saját pályán 6-0-ra vertek el. A két válogatott most az első helyért harcol, a belgák pedig egy pontot sem veszíthetnek el, ha szeretnék elérni céljukat.
Belgium az utolsó 3 meccsén egyetlen gólt sem kapott, ez idő alatt viszont 9-et szerzett. Véleményem szerint a belgák kerete jóval értékesebb mint az ellenfelüké, ezenkívül saját pályán lépnek fel, így szerintem győzni fognak.
Svájc veszített mindkét utóbbi kiszállása során, kikapott Svédországtól és Angliától is. Annak ellenére, hogy legutóbbi meccsükön óriási győzelmet arattak Izland ellen, a svájciak nagy valószínűséggel most védekezésre kényszerülnek olyan játékosokkal szemben mint Lukaku, Hazard vagy Mertens. A legutóbbi egymás elleni találkozó a két válogatott között 2016-ban volt, akkor egy barátságos mérkőzés keretén belül Belgium nyert 2-1-re.

  Tipp: Belgium győz,  szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény  2018 október 12 (szorzó 2.83)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App