Napi szelvény 2018 október 1.

Napi szelvény 2018 október 1.

Az október elsejei napi szelvényre 3 mérkőzést készítettünk elő, melnyek összszorzója kb. 3. reméljük, hogy pozitívan indítjuk a hónapot.
A továbbiakban olvashatod a tippjeinket, illetve az indokokat, amiért ezekre esett a választásunk.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 1 (szorzó 2.72)

 

1. Tippek: Bournemouth – Crystal Palace (21:00)

Crystal Palace véget vetett a „fekete” sorozatának, amikor is zsinórban 3 meccset elveszített, most a programja is lazább, az utolsó 2 fordulóban 2 gyenge csapattal volt dolga. A Bournemouth-i kiszállás minden bizonnyal nehezebb lesz, mivel a „cseresznyék” nagyon jól játszanak saját pályán, ahol az eddigi maximális 9 pontból 7-et megszereztek.
Lehet ha meglepő, de a Crystal Palace jobban játszik idegenben mint saját pályán ebben az idényben. A “Sasok” az eddigi 3 kiszállásuk során minden alkalommal gólt szereztek , és most is minden esélyük megvan rá, a Bournemouth az utolsó két hazai pályás meccsén összesen 4 gólt kapott. Az előző idényben mindkét egymás elleni meccs 2-2-re végződött.
Az én tippem erre a meccsre: minimum 2 gól. Annak ellenére, hogy a Crystal Palace legutóbb 0-0-t és 1-0-t jegyzett. Bournemouth a 3 hazai meccsén összesen 8 gólt szerzett: 4-et a Leicester, és 2-2-t az Everton illetve a Brighton ellen, ezen csapatok mind a „sasok” fölött állnak jelenleg, szerintem. A házigazdák mindenképp győzni szeretnének, és nagy nyomást fognak gyakorolni az ellenfél kapujára.
A csapatok nagyjából ugyanazon a szinten állnak, mindkettő megpróbálja majd letámadni az ellenfél kapuját, ezért én úgy gondolom, nagy eséllyel látunk majd legalább 2 gólt.

  Tipp: több mint 1.5 gól összesen a meccsen, szorzó @1.25>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek: Sampdoria – SPAL (20:30)

Miután az első 3 fordulóban saját pályán a Napoli, Fiorentina és Inter csapatait fogadta, a Sampdoria-nak végre kicsit könnyebb meccse lesz. A nápolyiak ellen jegyzett 3-0 által megmutatták erejüket. A SPAL a másik oldalon, egy meglepően jó idénykezdés után, elkezdett lefelé csúszni a lejtőn, és az utolsó 4 meccsből 3-at elveszített.
Egy kombinált tippet választottam, éspedig: 1X és több mint 1.5 gól. Első sorban, nem hinném, hogy a Sampdoria kikaphat saját pályán. Csak az Inter nyert eddig a “Luigi Ferraris”-on, de nagy izgalmak között, az utolsó játékpercben szereztek gólt. Idegenben a SPAL nem egy erős csapat, és a Bologna elleni 1-0 kivételével a csapat nem szerzett gólt a következő két meccsen.
A Sampdoria erősebb csapat mint ellenfele, és tekintve, hogy hazai pályán is lépnek fel, úgy gondolom, hogy legalább 2 gólt szerezhetnek, de az sem kizárt, hogy a vendégcsapat is betalál. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy a Sampdoria 3 siker nélküli forduló után győzzőn, és arra számítok, hogy jól fognak teljesíteni. Ez előző idényben a Sampdoria hazai pályán 2-0-ra verte a SPAL-t, és nagyon valószínű, hpgy ez most is sikerülni fog.

  Tipp: 1X & több mint 1.5 gól, , szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: CFR Cluj – CSU Craiova (20:00)

CFR Cluj már nem annyira magabiztos a védekezésben, mint előző idényben. A Toni Conceicao által vezetett csapat legalább egy gólt kapott meccsenként az utolsó 5 hazai találkozója során. Most olyan csapattal fog játszani, aki az első helyekre pályázik, így nagy valószínűséggel folyatódik ez a sorozat. Ugyanakkor, a CFR minden hazai meccsén gólt is szerzett.
Az olténiaiak jelenleg nagyon jó formában vannak, az utolsó 4 forduló során 3 győzelmet jegyeztek. Az egyetlen botlásuk Medias-on volt, ahol a Gaz Metan nyert 3-2-re. A Craiova az utolsó 4 meccse során legalább 2 gólt szerzett.
Tekintve a kolozsváriak gyenge formáját (egyetlen győzelem az utolsó 3 forduló során), arra számítok, hogy Craiova támadni fog a Gruia-ban és a győzelemre hajt majd, illetve egyben egy play-off helyet is megcéloz.
A CFR összes Gruia-ban játszott meccsén legalább 2-2 gól született. A Craiova a leglátványosabb csapat az 1. Ligában amikor idegenben játszik, meccsenként átlagban 4 gólt szerez. Az olténiaiak minden eddigi kiszállás során gólt is kaptak. Ezeket tekintve, úgy gondolom, hogy minden esély megvan rá, hogy legalább 2 találatot lássunk ezen a derbin.

  Tipp: több mint 1.5 gól, szorzó @1.44>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény  2018 október 1 (szorzó 2.72)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App