Napi szelvény 2018 augusztus 7.

Napi szelvény 2018 augusztus 7

A mai napi szelvényre három Bajnokok Ligája selejtezős mérkőzést választottunk, mindegyiken a gólok számára tippelünk. összszorzó: 3.85.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 7 (szorzó 3.85)

1. Tippek Slavia Praga – Dinamo Kiev ( 19:30 órától)

Slavia Praga – Dinamo Kiev találkozón Csehország és Ukrajna ezüstérmeseit láthatjuk, mindkét csapat nagy formában van.
Slavia Praga a cseh foci egyik legerősebb csapata, aki a jelenlegi idény elején egész jól mutatkozott, tekintve, hogy az első három fordulóban csak győzelmeket jegyzett, sorra verte a Sigma Olomouc, Karvina és Opava csapatait, összesen nem kevesebb mint 10 gólt szerzett.
A másik oldalon Dinamo Kiev is jó eredményekkel büszkélkedhet, az idényt egy Szuperkupa győzelemmel indította, majd a bajokságban is három győzelmet jegyzett, mindenhárom találkozón a végeredmény 1-0 volt.

 Tipp: több mint 1,5 gól, szorzó @1.50 >> tedd a szelvényre

 

2. Tippek Standard Liege – Ajax (20:00 órától)

Standard Liege – Ajax az egyik legérdekesebb találkozó a BL selejtezőkből, tekintve, hogy mindkét csapatnak nagyok az elvárásai.
Standard Liege egy hosszabb szünet után ismét jelen van a BL selejtezőkben, szeretne bejutni a csoportokba egy 9 éves szünet után. A jelenlegi idényben a belgák három mérkőzést játszodtak, egy győzelmet jegyeztek a Gent ellen, leikszeltek a Waasland-Beveren-el, és kikaptak a Club Brugge-tól.
Ajax is szeretne újra BL csoportba kerülni egy négy éves szünet után, utoljára a 2014-2015-ös idényben játszott a csoportokban. Ellenfeleivel ellentétben, a hollandok az idel BL kalandjukat a második selejtező körben kezdték, ahol a Sturm Graz-t kapták ellenfélül, összesítettben 5-1-re nyertek.
Mivel mindkét csapat támadó focit játszik, egy látványos meccsre számíthatunk, ahol remélhetőleg mindkét félidőben születik majd gól.

 Tipp: gól mindkét félidőben , szorzó @1.70 >> tedd a szelvényre

3. Tippek Red Star Belgrad – Spartak Trnava ( 20:30 órától)

A Red Star Belgrad a mai párbaj favoritja a fogadóirodák szerint, igaz, ő az erősebb csapat, és ugyanakkor élvezi a hazai pálya adta előnyöket is. Szerbia bajnoka naygon jól indította az idényt, veretlen az eddigi 7 mérkőzés után, ebből 6 alkalommal győzőtt, egyszer pedig leikszelt, összesen 14 gólt szerzett, és csak egyet kapott.
A másik oldalon, Spartak Trnava egy szerény csapat, aki jóval gyengébb mint ellenfele, ugyanakkor idegenben is játszik, egy olyan pályán ahol a házigazdák ritkán tévednek. Szlovákia bajnoka nem nyűgőzött le ebben az idényben, az eddig 7 meccs során 3 győzelmet, egy döntetlent és 3 vereséget jegyzett.
A Red Star Belgrad kétségkívül az erősebb csapat, arra számítok, hogy lazán fog nyerni, tekintve a jelenlegi kiváló formáját is.

 Tipp: a házigazdák több mint 1.5 gólt szereznek , szorzó @1.57 >> tedd a szelvényre

Napi szelvény 2018 augusztus 7 (szorzó 3.85)

Szelvény megtétele