Napi szelvény 2018 augusztus 6.

Napi szelvény 2018 augusztus 6

A mai ajánlat nem rettentően gazdag, de még így is, a mai napi szelvényünk két mérkőzést foglal magába, összszorzó: 2.98.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 6 (szorzó 2.98 )

1. Tippek Vendsyssel – Aalborg (19:00 órától)

A Vendsyssel – Aalborg találkozó zárja a dán bajnokság 4. fordulóját.
A két csapat hasonlóan halad a jelenlegi idényben, az 5., illetve 6. helyeket foglalják el, hat-hat összegyűjtőtt ponttal.
Vendsyssel két győzelemmel kezdte a bajnokságot, legyőzte Odense és Esbjerg csapatait, amjd következett egy vereség a Nordsjaelland-el szemben, ez idő alatt 6 gólt szerzett, 7-et kapott.
Aalborg, ellenfeléhez hasonlóan, az első két fordulóban maximális pontszámot szerzett, legyőzte a Sonderjyske és Midtjylland csapatait, majd kikapott az FC Copengaha-tól, ez idő alatt 3 gólt szerzett, illetve ötöt kapott.
Mivel két viszonylag támadó csapat fog találkozni, akik szenvednek a védekezésben, én egy látványos meccsre számítok, remélhetőleg mindkét félidőben láthatunk amjd gólokat.

Tipp: gól mindkét félidőben, szorzó @1.75 >> tedd a szelvényre

 

2. Tippek FC Viitorul – FC Voluntari (17:00 órától)

FC Viitorul – FC Voluntari egy olyan találkozó, ahol a házigazdák a favoritok, mivel ők az erősebb csapat, illetve mellettük szól a hazai pálya előnye is.
A Gheorghe Hagi által felkészített csapat még nem szerzett pontot a jelenlegi idényben, az első fordulóban kikapott az újonc Dunarea Calarasi-tól, majd leikszelt a Concordia Chiajna-val.
Daniel Oprita gárdájának hasonló eredményei vannak, az első fordulóban kikaptak a Dinamo Bucuresti otthonában, majd a következő körben hazai pályán leikszeltek a Gaz Metan Medias-al.
FC Viitorul befejezte Európa Ligás kalandját, így csak az 1. Ligára kell koncentráljon, én arra számítok, hogy ma megszerzik első győzelmüket, mivel minden erőforrásuk megvan hozzá, és még a hazai pálya is mellettük szól.

Tipp: a házigazdák nyernek @1.70 >> tedd a szelvényre

 

Napi szelvény 2018 augusztus 6 (szorzó 2.98)

 

Szelvény megtétele