Napi szelvény 2018 augusztus 31.

Napi szelvény 2018 augusztus 31.

A 2018 augusztus 31.-i napi szelvényre 3 mérkőzést választottam a spanyol, belga és dán első osztályokból. Bízom benne, hogy nyerő szelvény lesz és jól zárjuk a hónapot, de az alábbiakban meglátjátok, úgy döntöttem, kicsit kockáztatok.
A továbbiakban bemutatom a 3 tippet és az indokokat amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 31 (szorzó 3.15)

 

1. Tippek  Eibar – Real Sociedad (22:00)

Véleményem szerint a Real Sociedad az erősebb csapat, arra számítok, hogy ő fog több veszélyt jelenti az ellenfél kapujára nézve.
Illarramendi és társai jól kezdték a szezont, veretlenek az első két forduló után, ahol elég hamar gólt szereztek, még az első félidőben.
Eibar ellenben katasztrófálisan indította az idényt, mindkét meccset elveszítette, és gólt kapott az első 45 percben.
Az utolsó 5 egymás elleni meccsből, 3 alkalommal a fehér-kékek legalább egy gólt rúgtak a 70. percig.

  Tipp: több mint 1,5 gól  szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek  Zulte Waregem – Club Brugge (20:30)

A Club Brugge nagy valószínűséggel az idén os a legerősebb belga csapat, ezért nehezemre esik elhinni, hogy elveszíthetné ezt a találkozót.
A jelenlegi bajnokságban 6 meccset játszott, és egyet sem veszített el, sőt, 5-öt megnyert, és csak egy alkalommal nem sikerült legalább 2 gólt szereznie.
Zulte Waregem a másik oldalon, az 5 eddigi meccse során csak egy alkalommal nyert, minden találkozón született legalább 2 gól.
Az utolsó 10 egymás elleni találkozón, Dorin Rotariu volt csapata nem szenvedet egy vereséget sem, és csak egy alkalommal nem született legalább 2 gól.

  Tipp: 2X & több mint 1,5 gól, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

3. Tippek  Horsens – Vejle (19:00)

Úgy gondolom, a Horsens erősebb és jobb csapat mint ellenfele, tapasztalata van az első osztályban, míg a Velje újonc, aki most promovált.
A Bo Henriksen által felkészített csapat mellett szól a hazai pálya is, ami nagyon fontos, hisz ott az idei szezon egy meccsét sem veszítették el a háromból, és minden találkozón maximum 4 gól született.
Vejle egy győzelemmel indította a bajnokságot, viszont a következő 6 fordulóban nem sikerült nyernie, és ez idő alatt nem született több mint 4 gól egy találkozón.

  Tipp: 2X & kevesebb mint 4,5 gól , szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény 2018 augusztus 31 (szorzó 3.15)

Szelvény megtétele