Napi szelvény 2018 augusztus 3.

Napi szelvény 2018 augusztus 3

Mára 2 foci meccset választottunk, egyet az 1. Ligából és egyet a német másodosztályból , ahol most indul a bajnokság. A továbbiakban bemutatjuk a két tippet, illetve az okokat amiért ezekre voksolunk.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 3 (szorzó 3.61)

  1. Foci tippek UNIVERSITATEA CRAIOVA – FC Botosani (20:00 órától)

Mindannyian tudjuk, milyen gyengén indították az olténiaiak a bajnokságot, az eddigi 3 meccsen egyetlen gólt sem rúgtak, ami sokakban sok kérdőjelt emelt fel.
Mangia edző eléggé feszülten azt nyilatkozta a találkozó előtti sajtótájékoztatón, hogy nem számított egyes edzők róla adott nyilatkozataira.
A moldovaiak hazai pályán megverték a Hermanstadt csapatát, viszont ellenfelük nem volt eléggé felkészült.
Követtük Botosani játékát a megnyitó fordulóban is Kolozsváron, az első félidőben futószalagon kaphatták volna a gólokat, mivel óriási hibákat követtek el a védekezésben.
Az első helyezett, Botosani találkozik az utolsó helyezettel, Craiova-val, de csak a bajnokság elején vagyunk, csak 2 forduló járt le, a két csapat közti különbség egyelőre csak 3 pont.
Craiova nagyon jól játszik otthon, motivációjuk is elég nagy, főleg ha teltházzal játszanak.

Tipp: Craiova győz @1.95 >> tedd a szelvényre

 

2.Foci tippek HAMBURG SV – HOLSTEIN Kiel (20:30 órától)

55 évnyi Bundesliga után, bekövetkezett az elkerülhetetlen, Hamburg visszaesett a német másodosztályba.
Az ambiciók nagyok maradnak a mai házigazdák számára, a szorzó az első osztályba való viszzatérést illetően végtelenül kicsi: 1.40.
HSV bizonyított a felkészülési meccseken, megnyerte a CSKA Moscow, Rapid Vienna, Stoke City vagy AS Monaco elleni párbajokat.
Ami az „újakat” illeti, a házigazdák számíthatnak ma: Khaled Narey (Greuther Fürth), Christoph Moritz (Kaiserslautern), Jairo Samperio (Las Palmas), Manuel Wintzheimer (Bayern U19) és David Bates (Glasgow Rangers) játékára.
Kiel sok fontos játékosát elveszítette a szünidő alatt, ugyanakkor fő edzőjét, Markus Anfangot is, ezek a veszítések pedig sokba kerülhetnek majd a bajnokság során.
Az előző idény végén Kiel-nek esélye volt felkerülni a Bundesligaba, ehhez pótselejtezőt kellett játszania a Wolfsburg-al, viszont mindkét találkozót elveszítette, idegenben 3-1-re kapott ki, hazai pályán pedig 1-0-ra.
Annak ellenére, hogy a házigazdákat látom favoritnak a mai találkozón, mivel a szezon elején vagyunk, úgy gondolom, a gólok számára fogadni lesz a legajánlatosabb.

Tipp: több mint 2.5 gól @1.85 >> tedd a szelvényre

 

Napi szelvény 2018 augusztus 3 (szorzó 3.61)

Szelvény megtétele