Napi Szelvény 2018 augusztus 29.

Napi szelvény 2018 augusztus 29.

A 2018 augusztus 29.-i napi szelvényre 3, Bajnokok Ligája mérkőzést választottam ki. Úgy gondolom, nagy az esélye, hogy a szelvény nyerő legyen, mivel a tippek is elég egyszerűek.
A továbbiakban bemutatom a 3 tippet és az indokokat, amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 29 (szorzó 3.43)

 

1. Tippek PAOK Szaloniki – Benfica Lisszabon (21:00)

Szerintem a Benfica az erősebb csapat, ő rendelkezik nagyobb európai tapasztalattal, és mindkenképp gót kell rúgnia ha a BL csoportjaiba szeretne kerülni, ezért egy támadó játékra számítok.
A luzitán csapat támadásában olyan értékes játékosok vannak mint Cervi, Gedson Fernandes, Pizzi, Salvio, Ferreyra vagy akár Jonas, aki nagy eséllyel felépül a mérkőzésig.
A Rui Vitoria által felkészített csapat a jelenlegi idény mind a 6 meccsén gólt szerzett, és csak a Sporting Lisabon elleni párbajon szerzett gólt a 70. perc után.
A két csapat eddigi egymás elleni találkozóin 3-ból 2 alkalommal a Benfica legalább egyszer kapuba talált a 70. percig, kivétel a meccs, amikor pont abban a percben rúgott gólt.

  Tipp: mindkét csapat gólt szerez, szorzó @1.75>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Red Bull Salzburg – Crvena Zvezda Belgrád (21:00)

A Red Bull Salzburg egy erős csapat, az elmúlt idényben egy lépés választotta el az Európa Liga döntőjétől, míg ellenfele elég ritkán kerül az Európai Kupák csoportjaiba.
Hazai pályán már 4-szer játszott, zsinórban mindent megnyert.
A Crvena Zvezda Belgrád nem mutatott egy kiváló játékot az idei BL selejtezők során, és elég nehezen győzte le a Spartaks Jurmala-t Lettországból és Spartak Trnava-t Szlovákiából, tehát nem a kiszállások mestere.
Az odavágón a Red Bull Salzburg 65%-ban birtokolta a labdát, ez pedig mindenképp arra utal, hogy nagy a különbség a két csapat között.

  Tipp: Red Bull Salzburg győz , szorzó @1.45>> katt ide és fogadj

3. Tippek PSV Eindhoven – Bate Borisov (21:00)

Hollandia és Fehéroroszország bajnokainak párbaja ez, egyértelműen nagy a különbség a két bajnokság és a két csapat között, természetesen a holland csapat mellett szólnak az esélyek.
PSV Eindhoven nagy formában van, zsinórban 4 győzelmet jegyzett, a játékosok morálja kiváló.
A Bate Borisov mint sok más kelet-európai csapat, gondokkal küzd a nyugat-európai kiszállásokon, arra számítok ez most is meg fog mutatkozni.
Az odavágón Lozano és társai 3-2-re nyertek, én úgy gondolom, most még nagyobb lehet a különbség, mivel a két csapat között elég nagy a különbség.

  Tipp: PSV Eindhoven győz, szorzó @1.35>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény 2018 augusztus 29 (szorzó 3.43)

Szelvény megtétele