Napi szelvény 2018 augusztus 28.

Napi szelvény 2018 augusztus 28.

A 2018 augusztus 28.-i szelvényre mint mindig, 3 tippet választottam ki, az Angol Ligakupából, illetve a Bajnokok Ligájából. Bízom benne, hogy nyerő szelvény lesz.
A továbbiakban bemutatom a 3 tippet, illetve az indokokat amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 28 (szorzó 3.26)

 

1. Tippek Bournemouth – MK Dons (20:45)

Elég nagy a különbség a két csapat között, a házigazdák az angol első osztályban játszanak, míg a vendégcsapat a 4. osztályban.
Bournemouth kiválóan játszott a támadásban és az eddigi 3 mérkőzésen minden alkalommal 2-2 gólt szerzett.
MK Dons 4 gólt kapott a Swansea-tól és 6-ot a Southampton-tól,mindez szintén az Angol Ligakupában történt 2017-ben és 2015-ben, akkor ez a két csapat a Premier League-ben játszott.

  Tipp: Bournemouth kevesebb mint 2.5 gólt, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Dynamo Kiev – Ajax Amsterdam (21:00)

Dynamo Kiev minimum 2 gólt kell szerezzen, hogy még reménykedhessen a továbbjutásban ezért egy támadó játékra számítok.
Középpályától felfele nagyon tehetséges játékosokkal rendelkezik, akik könnyen eldönthetik egy találkozó sorsát, itt első sorban Verbic, Tsygankov és Besedin-re gondolok.
Az ukrán fővárosi csapat a jelenlegi idény mind a 9 mérkőzésém gólt szerzett, ebből csak 2 alkalommal rúgott gólt a 70. perc után, viszont ez idegenben történt.
Ajax Amsterdam az odavágón nagyon hamar gólt kapott, pontosabban már a 15. percben, ami arra utal, hogy a védekezésük elég törékeny.

Tipp: Gólintervallum: 2-4 gól összesen a meccsen! , szorzó @1.45>> katt ide és fogadj

3. Tippek Dinamo Zagreb – Young Boys (21:00)

A Young Boys-nak muszáj támadnia, mert amennziben nem szerez gólt, nem fog továbbjutni a BL csoportjaiba, így ara számítok, hogy üres tereket látunk majd a védekezésben.
A berni csapatnak gondjai vannak a kiszállások során, 2015-től napjainkig mind az 5 idegenben játszott meccsen 2-2 gólt kapott, és minimum egyet a 80. perc előtt.
Dinamo Zagreb nagyon erős hazai pályán, a jelenlegi idény mind a 7 meccsén gólt szerzett, és csak egyszer tette a 80. perc után.
A play-off odavágóján is a horvát fővárosi csapat hamar gólt szerzett, még az első félidőben, pontosabban a 39. percben, én úgy gondolom, hogy ezt most is megteheti, főleg, hogy hazai pályán is játszik.

  Tipp: Gól intervallum a második félidőben: 1-2 gól! szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény 2018 augusztus 28 (szorzó 3.26)

 

Szelvény megtétele