Napi szelvény 2018 augusztus 25.

Napi szelvény 2018 augusztus 25.

Az augusztus 25.-i napi szelvényre 3 tippet készítettem a portugál, spanyol és angol első osztályok meccsei közül válogatva. Úgy gondolom, szép nyereményt hozhat ez a szelvény.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 25 (szorzó 3.03)

 

1. Tippek Atletico Madrid – Rayo Vallecano (20:15)

Tippemet arra alapozom, hogy az Atletico Madrid Spanyolország ezüstérmese és friss Európa Szuperkupa győztes, illetve egy újonc látogatását fogadja saját pályán.
Diego Simeone csapata jól indította az idényt, nyert a Real ellen, igaz a 120 perc letelte után, és leikszelt egy nehéz pályán, a Valencia otthonában.
Rayo Vallecano a másik oldalon, úgy tűnik küszködik a La Liga ritmusának a felvételével, az első fordulóban saját pályán a Sevilla 1-4-ra alázta.
Az 5 egymás elleni találkozón Griezmann és társai 4 győzelmet jegyeztek, ebből 3-at legalább 2 gólos különbséggel.

  Tipp: Atletico Madrid hendikep meccs -1,5 szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek FC Porto – Vitoria Guimaraes (22:00)

Az FC Porto több gólos győzelmére számítok, mivel jóval erősebb mint ellenfele, ezenkívül a saját pálya is mellette szól.
A Sergio Conceicao által felkészített csapat az eddigi mindhárom mérkőzését megnyerte, és minden alkalommal legalább 3 gólt szerzett.
Vitoria Guimaraes-nak már volt nehéz kiszállása a jelen idényben,a Benfica-nál, ahol 3-2-re kikapott.
A 4 utolsó egymás elleni meccsen, melyeknek a Dragao adott otthont, a házigazdák győztek, és minden alkalommal 2-nél több gól született.

 Tipp: 1 több mint 2.5 gól, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

3. Tippek Wolverhampton – Manchester City (13:30)

Nehéz elhinni, hogy a Wolverhampton, aki egy újonc, szembe tud szállni egy olyan csapattal, aki a tavaly megnyerte a Premier League-t.
A házigazdák a jelen idény egyik meccsén sem győztek, az egyiket el is veszítették, 2-0-ra kikaptak a Leicester-től, tehát nincsenek valami jó formában.
Manchester City ellenben sínen van, legyőzte a Chelseat és az Arsenalt, mindkettőt 2-0-ra, illetve megalázta a Huddersfield-et egy 6-1-es győzelemmel.

  Tipp: Manchester City győz, szorzó @1.30>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény 2018 augusztus 25 (szorzó 2.93)

 

Szelvény megtétele