Napi szelvény 2018 augusztus 24.

Napi szelvény 2018 augusztus 24.

A 2018 augusztus 24.-i napi szelvényre 3 tippet választottam az Eredivisie, primeri Division és a Ligue 2 meccsei közül. Bízom benne, hogy nyerő szelvény lesz.
A továbbiakban bemutatom a három tippet, illetve az indokokat amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 24 (szorzó 3.03)

 

1. Tippek ADO Den Haag – Fortuna Sittard (20:00 órától)

Tudnivaló, hogy a holland fociban általában nagyon támadó taktikát alkalmaznak és a csapatok általában nyitott játékot játszanak, és úgy gondolom, hogy a vendégcsapatnak van esélye gólt szerezni.
Fortuna Sittard-nak jó a támadása, az előző idényben a 3. leghatékonyabb támadásuk volt az Eerste Divisie-ben, az Ajax Amsterdam II és a NEC Nijmegen után, akik az első és 3. helyen végeztek.
A jelenlegi idény mindkét mérkőzésén gült szerzett, minden alkalommal a 80. percig, még akkor is, amikor a PSV Eindhoven-el csapott össze, aki Hollandia egyik nagy csapata.
ADO Den Haag úgy tűnik padlón van ami a védekezést illeti, az idén 2 mérkőzés alatt 6 gólt kapott, ezekből 2 gólt az újonc Emmen-től, és mind a 6 találatot a 80. percig.

  Tipp: Fortuna Sittard gólt szerez a 80. percig, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Leganes – Real Sociedad (22:15 óra)

A Real Sociedad véleményem szerint az erősebb csapat, aki nagyobb költségvetéssel is rendelkezik, illetve kerete is értékesebb mint az ellenfélé.
A baszkok jól indították a bevezető fordulót, 2 gólt szereztek az El Madrigal-on a Villareal ellen, az első találatuk a 40. percben jött össze.
Leganes az első fordulóban a Bilbao otthonába látogatott, ahol elég hamar gólt kapott, a 27. percben, tehát eléggé sebezhető a védekezése.
A két csapat eddig 4 alkalommal csapott már össze, ebből 3-szor Illarramendi és társai legalább egy gólt szereztek az első 70 percben.

Tipp: Real Sociedad gólt szerez a 70. percig, szorzó @1.57>> katt ide és fogadj

3. Tippek Troyes – Metz (20:00 óra)

Metz jelenleg a legjobb formában levő csapat a Ligue 2-ben, a Lens társaságában, és ő egy olyan csapathoz száll ki, aki elég gyenge periódust él meg.
Riviere és társai az eddigi 5 mérkőzés során minden találkozón gólt szereztek, támadásuk nagyon jól műkődött, hiszen 5 meccs alatt 14 gólt rúgtak.
Troyes ellenben, az eddigi 4 meccséből 3-at elveszített, és csak egy alkalommal úszta meg gól nélkül, az Ajaccio elleni kiszálláson, amit meg is nyert 1-0-ra.

  Tipp: Metz több mint 0,5 gólt szerez, szorzó @1.28>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény 2018 augusztus 24 (szorzó 3.03)

 

Szelvény megtétele