Napi szelvény 2018 augusztus 23.

Napi szelvény 2018 augusztus 23.

A 2018 augusztus 23.-i szelvényre 3 Európa Ligás mérkőzést választottam. Bízom a szelvényben, hogy nyerő lesz, de tapasztalatból tudom, hogy egy kis szerencsére is szükség lesz, ezért intelek titeket, hogy felelősségteljesen fogadjatok.
A továbbiakban bemutatom a 3 tippet és az indokokat amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 23 (szorzó 3.14)

 

1. Tippek Atalanta – FC Copenhaga (20:00)

FC Copenhaga egy elég erős csapat, arra számítok, hogy sokszor megközelíti majd az ellenfél kapuját.
Olyan csatárokkal rendelkezik mint Victor Fischer, Kenan Kodro, Rasmus Falk, Sotiriou vagy N’Doye és biztos vagyok benne, hogy ők többször is gondot fognak okozni Atalanta védekezésében.
A jelenlegi bajnokság 12 meccsébő 10 meccsen a dán csaaptnak legalább 4 szöglete volt.
Kivételt képeznek ez alól a szerény Sarajevo elleni meccsek, viszont a a Bergamo-i csapat minimum 4 szögletet élvezett úgy a Frosione elleni, mint a Hapoel Haifa elleni meccseken, ezek a csapatok pedig gyengébbek mint a mai ellenfél.

  Tipp: FC Copenhaga több mint 3.5 szöglet, szorzó @1.75>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Zenit – Molde (18:00)

A Zenit véleményem szerint jóval erősebb mint mai ellenfele, kerete is sokkal értékesebb és európai szinten is nagyobb tapasztalattal rendelkeznek.
A Sankt Petersburg-e csapat a jelenlegi idény 6 meccséből 5-t megnyert, kivétel ez alól a Dinamo Minsk elleni párbaj, ahol egyértelműen egy balesetről volt szó.
A Molde nincs toppon mikor idegenben kell játszania, az idén már kikapott a Rosenborg, Ranheim, Glenavon, Kristiansund vagy Stabaek csapatok otthonában.

Tipp: Zenit győz, szorzó @1.30>> katt ide és fogadj

3. Tippek Dudelange – CFR Cluj (20:00)

Dudelange nagy szerencsével jutott el a play-off-ig, de mostmár nem hinném, hogy Fortuna istennő továbbra is mellette fog állni.
Szerény védekezése az idény mind a 8 mérkőzésén gólt kapott, 7 találkozón még a szünet előtt, a másikon pedig a 80. percig.
CFR Cluj a támadásban hatékony játékosokkal rendelkezik, mint Tucudean, Omrani, Djokovic, Ionita, Paun vagy Mailat és könnyen megváltoztathatják a játék sorsát.
Az erdélyiek 5 olyan meccset tudnak maguk mögött ahol minden alkalommal legalább 2 gólt szereztek, az első gólt mindig a 80. perc előtt rúgták.

  Tipp: CFR Cluj gólt szerez a 80. percig, szorzó @1.38>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény 2018 augusztus 23 (szorzó 3.14)

 

Szelvény megtétele