Napi szelvény 2018 augusztus 21.

Napi szelvény 2018 augusztus 21.

A 2018 augusztus 21.-i szelvényre 3 tippet választottam a Bajnokok Ligájából, illetve a Championship-ből, azaz az angol másodosztályból. Reménykedem benne, hogy nap végén kipipálhatjuk majd a szelvényt.
A továbbiakban bemutatom a 3 tippet, illetve az indokokat amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 21 (szorzó 3.05)

 

1. Tippek Benfica Lisabona – PAOK Salonic (21:00)

Ez két elég jól védekező csapat közti párbaj, és tekintve, hogy ez a play-off első fordulója, nagy elővigyázatosságra számítok.
A Benfica 4 hivatalos mérkőzéséből 3 alkalommal nem szereztek gólt az első 20 percben, kivétel a Vitoria Guimaraes elleni találkozó, aki egy szerény csapat.
A PAOK Salonic iden 4 meccséből 2 alkalommal született gól a 20. perc után, a másik 2 találkozón tiszta véletlenül találtak be hamar a kapuba, véleményem szerint, mivel ismerős a Razvan Lucescu által alkalomazott stílus.
A két csapat 4 évvel ezelőtt még találkoztak az Európa Ligában, és az oda-visszavágó legkorábbi gólja az 59. percben született meg.

  Tipp: kevesebb mint 2,5 gól szorzó @1.95>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Bate Borisov – PSV Eindhoven (21:00)

Úgy gondolom, hogy elég nagy a különbség a fehérorosz és a holland bajnok között, arra számítok, hogy ez a pályán is meglátszik majd.
PSV Eindhoven, az erősebb csapat, véleményem szerint, nagyon érdekes csatárokkal rendelkezik, mint Lozano vagy Luuk de Jong, akik mindenképp nyomást fognak gyakorolni az ellenfél kapujára.
A fehér-pirosak utolsó 5 hivatalos kiszállásán minden alkalommal legalább 8 szögletben volt részük, ami sokat elárul a támadásukról.
Bate Borisov a play-off előtti oda-visszavágón legalább 6-6 szögletet sózott a Qarabag-nak, az azerbajdzsániaknak nincs olyan csapatuk, aki csak úgy támadásba lendül.

 Tipp: PSV Eindhoven több mint 5,5 szöglet, szorzó @1.75>> katt ide és fogadj

3. Tippek Swansea City – Leeds United (20:45)

Két olyan csapat találkozik, akik szeretnének promoválni a Premier League-be, ezért egy vereség mindkettőnek sokba kerülhet, így arra számítok, hogy elővigyázatosak lesznek.
A Swansea City eddigi 3 mérkőzésén a jelenlegi bajnokságban nem született több mint 3 gól, az utolsó 2 meccs során egyetlen találat volt, ami sokat elárul a játékstílusukról.
A Leeds United esetében az ediggi 4 mérkőzése során csak egy alkalommal lett több mint 4 gól, aDerbz elleni kiszálláson aki elég gyenge védekezés szempontjából.

  Tipp: kevesebb mint 4,5 gól összesen szorzó @1.12>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény 2018 augusztus 21 (szorzó 3.05)

 

Szelvény megtétele