Napi szelvény 2018 augusztus 2.

Napi szelvény 2018 augusztus 2

A 2018 augusztus 2.-i napi szelvény 2 érkőzésből áll: 1 foci és egy kosárlabda. Olvassátok el ezt a cikket, hogy megtudjátok melyek ezek, és mi mire fogadunk.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 2 (szorzó 2.80)

1.VITESSE Arnheim – VIITORUL Constanta

A Vitesse és Viitorul közti visszavágó nagyon érdekesnek ígérkezik, az odavágó is nagyon látványos volt, összesen 4 gól született.
Gheorghe Hagi gárdájának még van esélye a továbbjutásra, annak ellenére, hogy a csapat morálja nem a legjobb, miután 2-0-ra vezettek, sok hibát követtek el a védekezésben, így az ellefél kiegyenlített.
A holland csapat nem nyűgőzőtt le a múlt héten, látszik, hogy nem játszott sok hivatalos mérkőzést, és meg is lepődtek a román csapat jó szereplésén.
Követtük a Hagi által felkészített csapat bajnoksági meccseit, és annak ellenére, hogy csak egy pontot szereztek a Dunarea Calarasi és Concordia Chiajna ellen játszott meccsek során, játékuk kellemes volt, sok helyzettel színezve. .
Vitesse az előző idényt a 6. helyen zárta, de sikerült megszereznie egy Európa Liga helyet, az 5., 6. 7. 8. helyek között játszott playoff során.
Lehet, hogy több gólt fogunk ma este látni, de úgy gondolom, Hagi taktikai fegyelemre fogja inteni csapatát, és a találkozó sorsa akár egy gólon is múlhat.

Tipp: Viitorul Constanta +2 hendikep @1.60 >> tedd a szelvényre

 

2.WASHINGTON Nationals – CINCINNATI Reds

Az éjszaka favoritja az MLB-ben a washingtoni csapat, akinek szüksége van egy stabil “run”-ra az idény vége felé, hogy elcsípjen egy playoff helyet.
Nationals úgy döntött, hogy nem szerződtet le senkit a határidő lejérta előtt, és úgy tűnik, hogy a játékosok is megértették az üzenetet, és sikerült egy gyönyörű sweep-et produkálniuk a New York Mets ellen: 25-4 és 5-3.
A házigazdák Max Scherzer küldik bevetésre, akinek 14-5-ös rekordja van, 2.30 ERA-val. A vendégcsapat dobója ma Tyler Mahle lesz: 7-8, 4.53 ERA.
Cincinnati egy újabb letdown után lép pályára a Detroit-i kiszállás után, ahol mindkét meccsen kikapott a Tigers-től: 2-1 és 7-4.
Reds az utolsó helyen áll az NL Celtral divizióban, és csak a 12. helyen a Nation League-ben, esélyeik az idei postseason-ra csak elméletileg léteznek.
A két csapat már egyszer találkozott az idei szezonben, még a bajnokság elején, Cincinnati-ban, akkor Nats nyerte mind a 3 meccset: 2-0, 13-7 és 6-5.
A jobb formában levő csapatra fogadok, akinek egyértelmű előnye van ami a pitching matchup-ot illeti, ezért szerintem gond nélkül fogja uralni a találkozót.

Tipp: Washington Nationals -1.5 runs @1.75 >> tedd a szelvényre

 

Napi szelvény 2018 augusztus 2 (szorzó 2.80)

Szelvény megtétele