Napi Szelvény 2018 augusztus 19.

Napi szelvény 2018 augusztus 19.

A 2018 augusztus 19.-i szelvényre 3 mérkőzést választottam, mint mindig, az ír, cseh és dán első osztályokból. Véleményem szerint nagy eséllyel nyerő szelvény lesz. A továbbiakban bemutatom a 3 tippet, illetve az indokokat amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 19 (szorzó 2.93)

 

1. Tippek Karvina – Viktoria Plzen (15:00)

Úgy gondolom, hogy a vendégcsapat nagy valószínűséggel győzni fog, mivel ők az en-titre bajnokok, míg az ellenfél az előző bajnokságot ugyanannyi ponttal zárta mint az első csapat aki kiesett az első osztályból.
Viktoria Plzen tökéletesen indította az idényt, 4 győzelmet aratott ugyanennyi mérkőzésből, és csak 3 alkalommal kapott gólt, ami sokat elárul a csapat erejéről.
Karvina, a másik oldalon, pont fordítva kezdte a bajnokságot, mind a 4 eddigi találkozót elveszítette.
Az utolsó 4 egymás elleni találkozón minden alkalommal a jelenleg Pavel Vrba által vezetett csapat győzőtt.

  Tipp: Viktoria Plzen győzelem, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

2. TTippek Cork City – St Patricks Athletic (20:00)

Véleményem szerint ezt a találkozót gond nélkül a házigazdák fogják nyerni, mivel jóval erősebbek mint az ellenfél, ezt mutatja a pontszámuk is, 28 forduló után szinte kétszer annyi pontjuk van, mint az ellenfélnek.
Cork City kiválóan játszik saját pályán, egyetlen meccset sem veszített el a jelenlegi bajnokságban, és a 13 hazai találkozóból 12-t megnyert.
A St Patricks Athletic-nek nem fekszenek a kiszállások, az előző 5 ilyen találkozót mind elveszítették az ír Premier League-ben.
A jelenlegi idényben már 3-szor találkoztak, minden alkalommal a John Caulfield által vezetett csapat nyert.

Tipp: Cork City győz, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

3. Tippek Odense – Midtjylland (20:00)

Nehezemre esik elhinni, hogy Midtjylland elveszítheti ezt a kiszállást, mivel ő Dánia bajnoka, és olyan csapathoz látogat aki a play-off-ba se került be.
A Herning-i csapat sínen van és veretlen az utóbbi 6 mérkőzés után, sőt, ebből 5 meccset meg is nyert.
Odense, ellenben, nem jegyzett egy győzelmet sem még a jelenlegi bajnokságban, sőt az 5 lejátszott meccsből 4-et elveszített, tehát nincs valami jó formában.
Ha az utóbbi egymás elleni meccseket nézzük, láthatjuk, hogy a Midtjylland egyszer sem kapott ki, nem hinném, hogy ez ma este bekövetkezne.

  Tipp: dupla esély 2X, szorzó @1.30>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény 2018 augusztus 19 (szorzó 2.93)

Szelvény megtétele