Napi szelvény 2018 augusztus 17.

Napi szelvény 2018 augusztus 17.

A 2018 augusztus 17.-i napi szelvényre 3 mérkőzést választottam, mint mindig, ma Németország Kupája, illetve a holland és angol másodosztályok lesznek terítéken. Reménykedem, hogy nyerő szelvény lesz.
A továbbiakban bemutatom a 3 tippet, illetve ay indokokat, amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 17 (szorzó 3.07)

1. Tippek Schweinfurt – Schalke (20:45)

Óriási a különbség egy 4. ligás és egy első osztályos német csapat között, ez pedig minden bizonnyal meg fog látszani a pályán is.
Schweinfurt a tavalyi Kupa idényben bebizonyította, hogy milyen szinten áll, határozott vereségett szenvedett a Frankfurt-al szemben (0-4).
Schalke, ellenben a negyeddöntőkig jutott, tehát az is mondhatjuk, hogy a csapatnak célja megnyerni eyt a címet is.
Burgstaller és társai nem ütköztek különösebb problémákba a tavalyi Kupa-mérkőzések során, 2 gólkülönbséggel nyertek úgy a BFC Dynamo, mint a Wehen Wiesbaden ellen is.

  Tipp: Schalke handikap – 1, szorzó @1.53>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Roda Kerkrade – Jong Ajax Amsterdam (20:00)

Amint már tudjuk az előző idényekből, az Eerste Divisie-ben általában sok a gól, én arra számítok, hogy ez alól a mai találkozó sem kivétel.
Roda az Eredivisie-ből esett ki, és minden bizonnyal szeretne oda visszakerülni, ehhez viszont szüksége van győzelmekre a nagy csapatok ellen is, mint például a mai ellenfél, ezért arra számítok, hogy támadó játékot fog játszani.
Ha megnézzük az utolsó 8 mérkőzését a a Kerkrade-i csapatnak, láthatjuk, hogy 7 alkalommal minimum 3 gól született a találkozókon.
Az Ajax Amsterdam utolsó 9 mérkőzéséből egyetlen egy alkalommal nem lett több mint 2 gól, tehát a csapatok mindenképp látványos meccset fognak nyújtani.

 Tipp: több mit 2,5 gól összesen, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

3. Tippek Birmingham – Swansea City (20:45)

Swansea a Premier League-ből esett ki,míg ellenfele nehezen vészelte túl az előző Championship idényt, ahol csak a 19. helyen végzett, tehát elég nagy a különbség a két csapat között.
A galloknak nagyon érdekes csatáraik vannak, mint Celina, Fer, McBurnie vagy Bony és a jelen bajnokság eddigi mindkét mérkőzés során gól rúgtak.
Birmingham elég gyengének mutatkozott védekezés szempontjából a jelenlegi idényben, és az eddigi 3 mérkőzése során minden alkalommal legalább 1 gólt kapott.

  Tipp: Swansea több mit 0,5 gól szorzó @1.33>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény 2018 augusztus 17 (szorzó 3.07)

 

Szelvény megtétele