Napi szelvény 2018 augusztus 16.

Napi szelvény 2018 augusztus 16.

A mai, 2018 augusztus 16.-i napi szelvényre 3 mérkőzést válogattam, mindegyik az Európa Ligából való, én reménykedem benne, hogy nyerő szelvény lesz. Ezek ellenére, egy olyan bajnokságról beszélünk, ahol sok a meglepetés. A továbbiakban bemutatom a 3 tippet, illetve az okokat amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 16 (szorzó 3.35)

1. Tippek Molde – Hibernian (19:00)

Véleményem szerint a Molde-nak van pár előnye ellenfelével szemben, mint például a tapasztalata európai szinten, illetve az is, hogy hazai pályán lép fel.
Otthon igazi erőnek számít, az utolsó 7 mérkőzést az Aker Stadion-ban mind megnyerte, legalább 2 gól különbséggel.
Hibernian kikapott az előző bajnokságban olyan csapatok otthonában mint a Hearts, Celtic vagy Aberdeen, tehát egyértelmű, hogy idegenben nem szerepel valami jól.
A skót csapatnak nem sikerült nyerniük saját közönségük előtt, bár tudniillik milyen szurkoló táboruk van, ezért úgy gondolom, hogy szinte lehetetlen feladat előtt állnak.

  Tipp: Molde továbbjut szorzó @1.60>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Dudelange – Legia Varsovia (20:00)

Úgy gondolom nagy különbség van Lengyelország és Luxemburg bajnokai között, arra számítok, hogy ez a pályán is meglátszik majd.
Dudelange nem rendelkezik értékes játékosokkal, a legnagyobb játékosuk El Hriti, aki az előző idényben kifogott néhány meccset a Ligue 22-ben a Tours csapatánál.
A luxemburgi csapat kiesett az idei BL selejtezőkből a Videoton segítségével, aki úgy gondolom, jóval gyengébb mint a mai ellenfél.
Legia Varsovia szenved hazai pályán, a jelenlegi idény mind a 4 vereségét otthon jegyezte, de idegenben tökéletesen szerepelt, ahol az eddigi 4 mérkőzést mind megnyerte.

Tipp: Legia Varsovia győ , szorzó @1.55>> katt ide és fogadj

3. Tippek CFR Cluj – Alashkert (19:00)

Egyértelmű, hogy az erdélyiek jóval erősebbek mint ellenfelük, úgy gondolom nem lesz gondjuk a találkozón, főleg, hogy hazai pályán is lépnek fel.
CFR Cluj jó formában van, az utolsó 3 mérkőzést megnyerte, tehát a játékosok moráljával sincs gond.
Alashkert a jelenlegi idényben már veszített a Celtic otthonában 3-0-ra, tehát elég szerény csapat.
Az odavágón a kolozsváriak nyertek 2-0-ra, én úgy gondolom, hogy ezt most is meg tudják ismételni, a Dr. Constantin Radulescu stadionban.

  Tipp: CFR Cluj győz szorzó @1.35>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény 2018 augusztus 16 (szorzó 3.35)

Szelvény megtétele