Napi szelvény 2018 augusztus 15.

Napi szelvény 2018 augusztus 15.

A 2018 augusztus 15.-i napi szelvényre 3 tippet készítettünk az UEFA Szeperkupából és a kínai első osztályból, én úgy gondolom jó eséllyel nyerő szelvény lesz.
A továbbiakban olvashatjátok a 3 tippet, illetve az okokat amiért ezeket választottam a 2018 augusztus 15.- napi szelvényre.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 15 (szorzó 3.02)

1. Tippek Real Madrid – Atletico Madrid (21:00)

Arra számítok, hogy a Real Madrid uralni fogja ezt a mérkőzést, mivel ellenfele szeret a védekezésben maradni és ellentámadásból támadni. .
Benzema és társai az utolsó 5 mérkőzés során 3 alkalommal legalább 5 szögletben részesültek, de nehéz pályákon léptak fel, mint a Barcelona, Sevilla vagy Villarreal otthonában, a negyedi mérkőzés pedig a BL döntő volt a Liverpool ellen.
Atletico Madrid sem húzza ki magát a szögletek alól, ha az utolsó 5 meccset tekintjük, láthatjuk, hogy 3 alkalommal legalább 5 ilyen helyzetük volt.
Az utolsó 7 egymás elleni találkozón, 2016-tól napjainkig, a “Los Blancos”-nak minden alkalommal legalább 5 szöglete volt.

  Tipp: Real Madrid több mint 4,5 szöglet szorzó @1.61 >> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Beijing Renhe – Changchun Yatai (13:35)

Két egyforma kaliberű csapat fog összecsapni, akik azonos pontszámmal is rendelkeznek a kínai első liga 17 mérkőzése után, úgy gondolom a saját pálya most nagy szerepet fog játszani.
Beijing Renhe az utolsó 9 hazai meccsból csak 2-t veszített el, tehát egyértelmű, hogy egész jól játszik otthon.
A másik oldalon, Changchun Yatai csak 2 alkalommal győzőtt a z eddigi 7 kiszállása során, tehát elmondhatjuk, hogy idegenben nem mutatkoznak valami jól.
Az egyetlen egymás elleni találkozó a bajnokság odavágóján történt, a Bejing-i csapat akkor sem veszített, a végeredmény 1-1 lett, annak ellenére, hogy vezettek.

Tipp: dupla esély 1X, , szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

3. Tippek Tianjin Quanjian – Tianjin Teda (13:35)

A kínai bajnokságban támadó játékot űznek, általában sokszor és gyorsan betalálnak a kapuba, ezen a találkozón én is erre számítok.
Tianjin Quanjian zsinórban 6 olyan meccset tud maga mögött, ahol az első félidőben már gól született, ez szerintem sokat elmond a játékstílusukról.
Ha a Tianjin Quanjian utolsó 5 meccsét elemezzük, láthatjuk, hogy csak egy alkalommal nem született gól az első 45 percben.
Eddig 3 alkalommal találkoztak, és minden alkalommal legalább egy gól született a félidőig.

  Tipp: több mint 0,5 gól az első félidőben szorzó @1.33>> katt ide és fogadj

Napi szelvény 2018 augusztus 15 (szorzó 3.02)

 

Szelvény megtétele