Napi szelvény 2018 augusztus 14.

Napi szelvény 2018 augusztus 14.

Üdv kedves fogadóki! Íme a visszatérésem pont úgy alakul ahogyan reméltem, az első két nap 2 nyertes szelvényünk volt. Jelenleg jól állunk, én remélem, hogy ez a hónap végéig így marad, és akkor természetesen kezdjük előlről.
A mai, 2018 augusztus 14.-i napi szelvényre 3 Bajnokok Ligája, Anglia Liga Kupa és Kína 1. ligás meccseket készítettem elő. Bízom benne, hogy a mai szelvény is nyerő lesz, de ajánlom, hogy felelősségteljesen fogadjatok.

A továbbiakban bemutatom a három tippet, illetve az okokat amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 14 (szorzó 3.00)

1. Tippek West Brom – Luton Town (21:00 órától)

A két csapat közt elég nagy a különbség, a házigazdák a Premier League-ben szeepeltek a tavaly, míg a vendégek a League Two-ben.
West Brom mellett szól a hezei pálya is, ez pedig elég fontos szempont, mivel egy nagyon kedvelt csapat.
Egy gyengébb start után,Darren Moore gárdája megszerezte az új idény első győzelmét, tehát a játékosok morálja határozottan jó.
Luton Town 2 meccset játszott a jelenlegi idényben, egyszer sem nyert, illetve az egyetlen kiszállását is elveszítette, Portsmouth-ban kikapott 1-0-ra

Tipp: West Brom győz, szorzó @1.55 >> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Spartak Trnava – Red Star Belgrad (20:30 órától)

Szerintem a Red Star Belgrad jóval erősebb csapat mint ellenfele, európai szinten is tapasztaltabb, ugyanakkor egy erősebb bajnokság képviselője is.
A belgrádi csapat az idei szezon 9 mérkőzése után veretlen, ebből 7-et meg is nyert, tehát kiváló formában van.
Spartak Trnava az idei BL selejtezők során már kikapott hazai pályán a Legia Varsovia-tól, tehát annzira nem kemény dió hazai pályán.
Az odavágón a szerbek közel álltak a győzelemhez, de figyelmetlenség vagy a túl nagy lazaság miatt az ellenfél kiegyenlített.

Tipp: Red Star Belgrad továbbjut, , szorzó @1.55>> katt ide és fogadj

3. Tippek Beijing Guoan – Dalian Yifang (13:35 órától)

A két csapat közti különbség üriási, Beijing Guoan a kínai első liga éllovasa, míg ellenfele a kiesés szélén áll, a 14. helyen.
A mai találkozó házigazdái mellett szól a saját pálya előnye is, ahol remekül szerepelnek, az utolsó 9 meccsből 7-et megnyertek.
Dalian Yifang ellenben az idei bajnokság során 8 kiszálláson volt már és ebből 7-et elveszített, tehát nagyon szerényen adja elő magát idegenben.
A két csapat már találkozott egyszer 2018-ban, akkor Bakambu és társai nyertek idegenben egy kegyetlen 3-0-ra, így ezt most sem tartom kizártnak.

 Tipp: Beijing Guoan győzszorzó @1.25>> katt ide és fogadj

Napi szelvény 2018 augusztus 14 (szorzó 3.00)

Szelvény megtétele