Napi szelvény 2018 augusztus 12 (szorzó 3.28)

Napi szelvény 2018 augusztus 12.

A 2018 augusztus 12.-i napi szelvényen 3 focimérkőzést találunk, egyet a dán első osztályból, illetve egyet-egyet a német és spanyol szuperkupákból, én bízom benne, hogy nyerő szelvény lesz. A továbbiakban bemutatom a 3 tippet és az indokokat is, amiért ezeket választottam.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 12 (szorzó 3.14)

1. TIppek Midtjylland – Horsens (20:00 órától)

A házigazdák nagy favoritok, ők az en-titre abjnokok is, ezen kívül hazai pályán lépnek fel.
Midtjylland nagyon jó formában van, az utolsü 4 mérkőzésből 3-at emgnyert, csak az Astana tett keresztbe nekik, aki nagyon kényelmetlen csapat.
Horsens a jelenlegi bajnokságban már két kiszálláson volt, az egyiket elveszítette, így nem remeken idegenben, és úgy gondolom, hogy könnyen legyőzhető csapat.
Az utolsó 6 egymás elleni találkozót csak a Hering-i csapat nyerte.

Tipp: Midtjylland győz @1.50 >> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen (20:30 órától)

Óriási a különbség a két csapat között, Bayern messzemenőena legerősebb csapat Németországban, és minden bizonnyal szeretné megszerezni ezt a trófeát is.
A bajoriak megnyerték az utolsó két Szuperkupát, mindkettőt a Dortmund ellen, aki jóval erősebb ellenfél volt mint a mai, tehát ma is minden esélyük megvan a győzelemre.
Eintracht Frankfurt a nyáron elveszítette edzőjét, és szerintem ez megfog látszani a pályán is, főleg, hogy Miko Kovac épp a Bayern-hez igazolt, tehát tud egy-két titkot.
Az utolsó 4 egymás elleni találkozóból Bayern 3-at megnyert, tehát nagy eséllye ma este is megteszi.

Tipp: Bayern Munchen győz , szorzó @1.41>> katt ide és fogadj

3. Tippek Sevilla – Barcelona (22:00)

Én úgy gondolom, Barcelona erősebb mint ellenfele, játékosai is minden bizonnyal pozitívan szeretnék indítani az idényt, gazdagítva a már nagyon bőséges trófeák kirakatát egy újabbal.
A katalánok tavaly elveszítették ezt a címet a nagy riválisuk, Real Madrid-al szemben, ezért nagy a visszavágási vágy bennük.
Sevilla megszenvedett az Európa Ligában, hazai pályán csak 1-0-ra tudta legyőzni a litván Zalgiris csapatát, tehát nincs a legjobb formában.
Az utolsó 9 egymás elleni találkozóból a blaugrana 8-at megnyert, ebből 2 győzelem pont a Szuperkupában volt 2016-ban.

 Tipp: Barcelona győz @1.55>> katt ide és fogadj

Napi szelvény 2018 augusztus 12 (szorzó 3.28)

 

Szelvény megtétele