Napi szelvény 2018 augusztus 11.

Napi szelvény 2018 augusztus 11.

A 2018 augusztus 11.-ei napi szelvényre 3 mérkőzést választottunk an angol, portugál és román első ligákból, mindegyik nagy eséllyel nyerő lesz.
A továbbiakban olvashatjátok a 3 tippet, illetve azt hogy, hogy miért pont ezekre fogadunk.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 10 (szorzó 3.29)

1. Tippek FC Porto – Desportivo Chaves (21:00 órától)

FC Porto jóval erősebb és jobb csapat mint ellenfele, ő az en-titre bajnok, és mint tudjuk, óriási a különbség közte és a Sporting Lisabona, Benfica és a többi Primeira Liga-s csapat között.
A Sergio Conceicao által felkészített csapat igazi hatalom saját pályán, az előző bajnokság 17 mérkőzéséből 13-at megnyert.
Desportivo Chaves legalább 2 gólos különbséggel kapott ki elég szerény csapatok otthonában, mint a Tondela vagy a Pacos de Ferreira és nehéz elhinnem, hogy képes lesz szembeszállni a forrónak ígérkező hangulattal.
Az utolsó 3 egymás elleni találkozón Hector Herrera és gárdája minden alkalommal győzőtt ellenfele ellen legalább 2 gólos különbséggel.

Tipp: FC Porto hendikep meccs -1 @1.80 >> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Watford – Brighton (15:00 órától)

Véleményem szerint Watford jóval ellenfele fölött helyezkedik el, kerete sokkal értékesebb nagyobb költségvetésének köszönhetően, tehát nehezemre esik elhinni, hogy veszítene.
Mellette szól a hazai pálya előnye is, ahol az előző bajnokság során csak 6 alkalommal kapott ki, a másik 13 meccs során csak 2 alkalommal született 4-nél több gól.
Brighton nem remekel idegenben, sőt mi több az előző bajnokság során csak 2 mérkőzést nyert meg a kiszállások során, és a másik 17 meccsből csak 2 alkalommal született 3-nál több gól.
A csapat, ahol Florin Andone is játszik, nem tudott nyerni a Vicarage Road Stadium-ban az előző bajnokságban, annak ellenére, hogy már a 24. perctól emberelőnyben játszott, a végeredmény úgyis 0-0 lett.

Tipp: 1X és kevesebb mint 4,5 gól , szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

3. Tippek Sepsi Sfantu Gheorghe – Poli Iasi (19:00 órától)

Sepsi Szentgyörgy bemutatkozása a jelenlegi idényben jobbnak tűnik, mint a Poli Iasi-é, ezért én inkább rájuk tippelek.
Hazai pályán fognak játszani, ahol egy rendkívüli nézőközönség támagatását élvezik, és ahol már a jelenlegi idényben nyertek is, 1-0-ra legyőzték az Universitatea Craiova csapatát, a gólt a 61. percben rúgták, de akár több gól is lehetett volna, mivel sok helyzetet kihagytak.
A Poli Iasi játékosainak morálja a romokban hever, a 4-0-ás FCSB ellen elszenvedett vereség után, biztos vagyok benne, hogy ez meg is fog látszodni a pályán.
Az előző bajnokságban az egymás elleni meccseken a kovásznaiak mindkét alkalommal 2-2 gólt szereztek, és illetve sikerült betalálniuk a 80. percig.

Tipp: Sepsi Szentgyörgy gólt szerez a 80. percig, szorzó @1.38>> katt ide és fogadj

Napi szelvény 2018 augusztus 11 (szorzó 3.29)

 

Szelvény megtétele