Napi szelvény 2018 augusztus 10.

Napi szelvény 2018 augusztus 10.

A 2018 augusztus 10.-i napi szelvényre Európa kemény bajnokságaiból választottunk meccseket, mint Anglia, Franciaország és Belgium. A továbbiakban olvashatjátok, miért választottuk ezeket a meccseket, és mik a tipjeink.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 10 (szorzó 2.92)

1. Tippek Manchester United – Leicester (21:00 órától)

A Manchester United – Leicester találkozó nyitja az idei Premier League-t, a két csapat az “Old Trafford”-on fog összecsapni.
A házigazdák egyértelmű favoritok, keretük is jóval erősebb, illetve hazai pályán játszanak, ahol 1998 óta nem veszítettek a Leicester-el szemben.
A másik oldalon, a vendégcsapat egy szerény kis csapat, akinek nincsenek nagy elvárásai az angol bajnokságban.
Kétlem, hogy a Leicester gondot okozna a találkozón, tekintve, hogy nem számíthat többé Mahrez játékára, aki a Manchester City-hez igazolt, Vardy szintén fog hiányozni, így arra tippelek, hogy a Manchester United győzni fog.

Tipp: A házigazdák nyernek, szorzó @1.60 >> tedd a szelvényre

 

2. Tippek Marseille – Toulouse (20:45 órától)

Marseille és Toulouse a “Stade Velodrome”-on találkoznak, a Ligue 1 első fordulójának keretén belül, ahol arra számítok, hogy a házigazdák egyértelmű győzelmet aratnak.
Marseille egyértelmű favorit a mai találkozón a fogadóirodák szerint, mivel ő az erősebb csapat, ugyanakkor mellette szól a hazai pálya is, ahol ritkán téved, és ahol a szurkolóknak is fontos szerepük van. Nagy dolgokat valósíthatnak meg úgy a bajnokságban, mint az Európa Ligában.
A másik oldalon, Toulouse ez kis csapat, aki minden évben a kiesés ellen harcol. Az előző idényben, a “liláknak” pótselejtezőt kellett játszaniuk az első osztályban maradásért, akkor az AC Ajaccio-val mérkőztek meg, akit összesítettben 4-0-ra vertek.
A két csapat közti különbség egyértelmű, Marseille kerete jóval erősebb, ugyanakkor hazai pályán is játszanak, arra számítok, hogy lazán fognak nyerni.

Tipp: 1 (Marseille ) a házigazdák több mint 1.5 gólt szereznek , szorzó @1.50>> tedd a szelvényre

3. Tippek Club Brugge – Kortrijk (20:30 órától)

Club Brugge, az en-titre bajnok, kiválóan indította az idényt, az egyik nagy favorit a bajnoki cím megnyerésére.
Az első fordulóban hazai páyán 3 gólkülönbségre legyőzte az Eupen csapatát, majd 1-0-ra nyert a Mouscron otthonában.
Ne felejtsük el, hogy megnyerte Belgium Szuperkupáját, ahol a Standard Liege-t győzte le.
A másik oldalon, a szerény Kortrijk , az előző fordulóban is idegenben szerepelt, akkor leikszelt Antwerp-ben. Már volt egy kemény meccse ebben az idényben, az első fordulóban 1-4-re kikapott az Anderlecht-től.
Club Brugge megnyerte az utolsó 3 egymás elleni találkozót, minden alkalommal minimum 2 gólt szerzett, ma este is hasonló eredményre számítok.

Tipp: 1 és több mint 1,5 gól , szorzó @1.35 >> tedd a szelvényre

Napi szelvény 2018 augusztus 10 (szorzó 2.92)

Szelvény megtétele