Napi szelvény 2018 augusztus 1.

Napi szelvény 2018 augusztus 1

A 2018 augusztus 1.-i napi szelvény 3 focimérkőzésből áll. Olvassátok el ezt a cikket, hogy megtudjátok melyek ezek, és mi mire fogadunk.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CASINIA BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 augusztus 1 (szorzó 3.14)

1.FC Basel – PAOK

Svájc ezüstérmese nagy gondokkal küszködik, miután menesztette edzőjét az odavágón elszenvedett kudarc után.
Ideiglenes edzővel a kispadon, 1-1-re leikszeltek az újonc Xamax-al, így már háromra növekedett azon meccsek száma, amikor mindkét csapat gólt szerzett, de egyszersem nyert a Basel.
Razvan Lucescu gárdájának van egy egygólos előnye, mely megengedi a csapatnak, hogy főleg az ellentámadásokra alapozzanak.
Baselnek muszáj gólt szereznie, és csatárait is minél előbbre tolnia, ami sokba kerülhet, így nagy valószínűséggel legalább egy gólt is kaphat, ahogyan az eddigi mérkőzéseken történt.

Az én tippem: PAOK gólt szerez @1.45 >> tedd a szelvényre

2.MOL Vidi – Ludogorets

A két csapat között jelentős a különbség, a vendégcsapat jobb játékosokkal rendelkezik, akik nem szálltak le Magyarország bajnokának a nyakáról, folyamatosan próbáltak betalálni a kapuba.
Ludogorets az első körben nam kapott gólt, illetve összesítettben 8-0-ra verte az észak-írországi Crusaders csapatát.
Mol Vidi védekezési problémákkal küszködik, az előző körben mindkét mérkőzésen gólt kapott a luxemburgi Dudelange csapatától, de összesítettben 3-2-re győzőtt.
Pénzügyi szempontból is jobb szorzóval rendelkezik, illetve tapasztalata is nagyobb ami a dontő jellegű meccseket illeti, ugyanakkor mindenféle szempontből jobb volt az odavágón, 61%-ban birtokolta a labdát és 10 szöglete is volt, míg ellenfelének 0.

Az én tippem: X2 & több mint 1.5 gól @1.60 >> tedd a szelvényre

 

3.Malmo FF – CFR Cluj

Az edzőcsere óta, Malmo FF veretlen, ugyanakkor van egy egygólos előnye Strandberg találatának köszönhetően, így akár védekezésben is maradhat, kihasználva az ellentámadásokat.
Mióta újraindult az idény és Uwe Rosler ül Svédország en-titre bajnokának a kispadján, a csapat nem kapott több mint egy gólt és minden alkalommal ők találtak kapuba előszőr.
CFR Cluj egy olyan csapat aki inkább védekezik, a jelenlegi idény összes mérkőzésén maximum két alkalommal változott az állás.
Az idei BL selejtezők eddigi 3 meccsén nem kaptak gólt, ezért úgy gondolom, hogy egy nagyon jól kigondolt, taktikus meccset fogunk látni, ahol a házigazdák veretlenek maradnak.

Az én tippem: 1x & kevesebb mint 4,5 gól  @ 1.35 >> Szelvény megtétele