Napi kézilabda szelvény – 2019.01.05

Napi kézilabda szelvény – 2019.01.05

A női EHF Kupa ezen a hétvégén rajtol a csoportmérkőzésekkel, így a napi kézilabda szelvényre szombaton mérkőzést választottam ebből a sorozatból és a szelvény szorzója így 2.33-es lett, amelyet 18:00 óra előtt kell megjátszani.

A német második helyezett Bietigheim hazai pályán debütál az EHF Kupában a Storhamar ellenében. Véleményem szerint kiegyenlítetlen küzdelemre számíthatunk, hiszen nagy az értékbeli különbség a 2 együttes között, így a bizalmamat a Bietigheim együttesébe fektetem. A Storhamar a norvég bajnokság második helyezettje jelen pillanatban, de értékben messze áll az első Kristiansand csapatától, amely együttes könnyedén megverte az előző 6 találkozójukon. A Bietigheim sikeres hazai pályán az idei szezonban, hiszen komoly gondot jelentett a Ferencvárosnak, aki csak 3 góllal tudta legyőzni és nagy meglepetésre a CSM Bukarest együttesét 30-28 arányban le is győzte. A vendég együttes ezzel szemben tapasztalatlan az európai porondon, nagyon sok az „edzetlen” fiatal játékosa, az egyik legtapasztaltabb kerettag az a Heidi Locke, aki idén igazolt a Larvik-tól.

Szorzó 2.33!

   

Kézilabda tippek – napi szelvény – 2019.01.05

 

SG Bbm Bietigheim vs. Storhamar Haandball Elite, EHF Kupa, Nők, Group A, Nemzetközi

 

   Tipp: Bietigheim győzelem, handicap -1.5 gól! — Szorzó 1,50 >> KATT IDE és fogadj!

 

 

Siofok Kc-Galerius Furdo vs. Herning-Ikast, EHF Kupa, Nők, Group B, Nemzetközi

Nyilvánvaló, hogy San Marino a leghátrábban rangsorolt európai csapat a FIFA listáján. Az új Nemzetek Ligája kiírásban a D csoport 4. alcsoportjában az utolsó helyen van, 4 kikapott mérkőzéssel, 13 kapott góllal. Másik felől Moldovának még lehet esélye a továbbjutásra, a szerzett 5 pontjával jelenleg 3. helyen áll. Mind a 6 egymás elleni találkozón Moldova legyőzte a san marinói válogatottat, ebből négyen már a félidőben is vezetett. Nem mellékes, hogy San Marinónak sorozatban 25 kikapott mérkőzése van.

   Tipp Siófok – Herning Ikast: Ázsiai Felett/Alatt – Fellett 47.5 ! — Szorzó 1.55 >> KATT IDE és fogadj!

 

Kézilabda napi szelvény 2019 január 5 – MalinaSports

Sok sikert és szerencsés tippeket!

Fogadás megtétele