Napi Európa Liga: Nézzük a tutit!

Vajon hányat találunk el az öt kiválasztott mérkőzésből?

Manchester United-Partizan Belgrád, csütörtök 21:00

Vergődik ugyan a MU, de az EL-ben egész jól fut a szekere: veretlenül vezeti a csoportot, miután egy-nullára győzött a Partizan és az Asztana ellen is, az Alkmaar ellen pedig döntetlent játszott. A szerbek sem szerepelnek rosszul, a Vörös Ördögök elleni vereség előtt egy siker és egy iksz volt a mérlegük, amely a harmadik helyre elegendő a kvartettben. Az angolok tele vannak sérültekkel, így erősen tartalékos kezdőt várhatunk Solskjaertól, és egy soványka hazai győzelmet a vörösöktől.

Tipp: MU 1,40

Lazio-Celtic, csütörtök 18:55

A skótok vezetik a négyest, míg a Lazio csak a harmadik helyen kullog utánuk, miután a Kolozsvár ellátta a bajukat Romániában. Így szinte kötelező a győzelem Inzaghi fiainak, főleg, hogy a Glasgow-i túra is zakóval ért véget. Most itt az idő a revánsra, ám a zöldek nem adják könnyen magukat, ha már az elitligáról lecsúsztak, legalább az EL-ben szeretnének megvillanni. Immobile kissé gyengélkedik a Sasoknál, ám vele vagy nélküle, de kötelező a három pont a Stadio Olimpicóban.

Tipp: Lazio 1,62

Mönchengladbach-AS Roma, csütörtök 21:00

A német pontvadászatot jelenleg vezető Borussia hazai pályán fogadhatja a másik római gárdát, amely az elmúlt évek BL-szereplése után kevésnek érezheti az Európa Ligát. Egyik csapat sem teszi túlságosan oda magát: a németek 2, míg az olaszok 5 pontot szorgoskodtak össze három forduló alatt. Mindkét gárda kerete erősen fogyatkozik a sérülések miatt, hazai oldalon 7, a vendégeknél 6 játékos marad távol a párharctól egészségügyi okok miatt. Marcus Thuramra érdemes lesz odafigyelni!

Tipp: Döntetlen 3,65

Rangers-Porto, csütörtök 21:00

A portói Sárkányok egyáltalán nem veszik komolyan az EL-küzdelmeit, legalábbis az eredmények ezt sugallják. A stabil BL-résztvevő portugálok ugyanis 4 pontot szedtek eddig össze, akárcsak a skótok. A Rangers a jobb gólkülönbségével előzi meg riválisát, akit igazán megszorongatott idegenben, kicsikarva egy meglepetésnek számító döntetlent. Hazai pályán talán egyszerűbb dolguk lesz, ám a tavaly BL-nyolcaddöntős Portóban mindig benne van a meglepetés. Steven Gerrard csapata mégis otthon tartja mindhárom egységet.

Tipp: Rangers 2,70

Wolverhampton-Slovan Bratislava, csütörtök 21:00

Az angolok rosszul kezdtek, ám a folytatás már sokkal meggyőzőbben sikerült: a Braga ellen jókor jött a pofon, hat pontot szereztek a következő két derbin, ezzel pedig a csoport második helyén tanyáznak. A Slovan sem teljesített rosszul, egyedül ők raboltak pontot a portugáloktól, ráadásul idegenben, megverték a Besiktast, és csak az angolok ellen kaptak ki, elég szorosan. Idegenben viszont nehéz dolga lesz Holman Dávidéknak, bravúr lenne egy pontszerzés Angliában.

Tipp: Wolves 1,36

 

Powered by Live Score & Live Score App