Napi duplázó, szeptember 30

Sajnos pár fantasztikus nap után a tegnap nagyon sok balszerencse volt, egyszerüen hihetelen, hogy a Monaco a héten két szelvényünket vitt, valamint a Celta az utolsó percekbe kapott gólja, de semmi gond igy is eddig nagyszerü hétben volt részünk.

FIGYELEM!!!Van egy nagyszerű bónusz ajánlatunk a CASINIA  fogadóirodától, azokra is érvényes akiknek már régóta van számlájuk náluk.Akit érdekel több részlet irjon e-mailt nekünk az office@ingyentippek.com e-mail cimre.

Ma két NB 1 mérkőzésből állitották össze szakértőink a duplát, amelyet az Unibetnél játszodjuk.

Miven nagyon sokan vagytok olyanok akiknek már van CASINIA számlájuk, a mai naptól kezdve azok is beléphetnek ingyenes VIP csoportunkban akik új számlát nyitanak oldalunkról az Unibet, valamint Winmasters fogadóirodánál. Regisztrálj bannerünkről bármelyik fogadóirodához, fizess be 15.000 Forintot és 100%-os befizetési bónuszban részesülsz. Regisztrálás után küldj e-mail nekünk az office@ingyentippek.com e-mail cimre és ingyen VIP csoportunk tagja leszel.

VIP CSOPORTUNK RENGETEG MEGLEPETÉST TARTALMAZ, PRÓBÁLD KI TE IS, TÖBB INFORMÁCIÓT VIP CSOPORTUNKRÓL ITT TALÁLSZ

Többek közt VIP csoportunk tartalmaz egy 60 oldalas sporfogadási könyvet, valamint egy exkluziv stratégiát, amely már több ezer magyar fogadónak napi profitot hoz.

Mai duplánkat az Unibetnél játszodjun, regisztrálj bannerünkről az Unibethez és első fogadásod 20.000 Forintig kockázatmentes.

Powered by Live Score & Live Score App