Napi Duplázó szeptember 22. ✔ Szorzó 2,6O ✔ Potenciális nyereség 26*OOO Ft

1. Liechtenstein vs Andorra Tippek

 • A mérkőzés az UEFA Nemzetek Ligája keretein belül szeptember 22-én 21:45-kor fog megrendezésre kerülni Liechtenstein és Andorra között a Rheinpark stadionban, Vaduzban. Ha még nem döntötted el, hogy kire fogadj, akkor maradj velünk, mert segítünk meghozni a döntést.
  A számokból is egyértelműen látszik, hogy Andorra nemzeti válogatottja erőssebnek bizonyul, mint a liechtensteini csapat. A tabella alján semmiképpen sem szeretnének kikötni, a csoportból való feljebb jutás pedig már nem lehetséges, mivel Lettország stabilan 12 ponttal áll a tabella élén.

  Sportfogadási ajánlatunk

  Ha fogadni szeretnél a mérkőzésre, akkor a 18bet online sportfogadó iroda oldalán 2,3-as szorzóval teheted meg a tétjeidet az Andorra csapatára. Ha biztosra szeretnél menni, akkor mi azt javasoljuk, hogy Andorrára fogadj, mert jócskán több eséllyel fogsz nyertes szelvénnyel gazdagodni.

  Ha úgy gondolod, Felett 1.5 Gólok száma, akkor erre 1,55-as szorzóval fogadhatsz az irodánál. Így, láthatod hogy a sportfogadási iroda nagyszerű szorzókat biztosít erre a mérkőzésre. Ne maradj le te sem és válaszd az óriási nyereményeket, a nagyszerű szorzók mellett!

2. Lengyelország vs Hollandia Tippek

 • A mérkőzésre 2022.-ben szeptemberben 22.-én kerül sor, 21:45-ös kezdéssel. Ha nem szeretnél lemaradni egy nagyszerű szorzókat biztosító mérkőzésről, és szeretnél mindent tudni azzal kapcsolatban, hogy mi vár rád, a legjobb helyen jársz. Cikkünkben megvitatunk ugyanis minden fontosat. Szót ejtünk a két csapatról, azok eredményeiről és mindenről amit tudnod érdemes.

  Végezetül pedig bemutatunk egy olyan sportfogadási tippet, amivel a legnagyobb szorzókat zsebelheted be.

  Maradj velünk, és tudj meg többet a két csapatról, és azok eredményeiről.

  Sportfogadási ajánlatunk a mérkőzésre

  Ha tehát te magad is szeretnél a fenti mérkőzésre fogadni, érdemes a holland csapatra megtenned azt. Ebben az esetben pedig a 18bet sportfogadási iroda irányába érdemes eindulnod. Ha így teszel, és például arra fogadsz, hogy Igen Mindkét csapat gólt szerez, azonnal 1.68-ös szorzó társaságában indulhatsz el a sportfogadás világában.

  Ne maradj le, és találd meg a legmagasabb szorzókat a 18bet sportfogadási iroda jóvoltából.

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 18bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Napi Duplázó szeptember 22. ✔ Szorzó 2,6O ✔ Potenciális nyereség 26*OOO Ft

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.