Napi Duplázó szeptember 21. ✔ Szorzó 2,23 ✔ Potenciális nyereség 22*3OO Ft

1. Skócia vs Ukrajna Tippek

  • A Nemzetek Ligája visszatért, így a válogatott fociért rtajongók majd kiugranak a bőrükből, hiszen többek között Magyarország is még benne van a pakliban az NL-ben, de ma nem ezt nézzük meg, hanem a B-liga 1. csoportjának 4 fordulójának záró meccsét, a Skócia-Ukrajna találkozót.

    A Skótok jelenleg a csoport második helyzettjei, miután 3 llejátszott meccsből összesen 6 pontot tudtak összeszedni, illetve 6 gólt lőttek és 4-et kaptak az NL első felvonásában. Az Ukránok az elsők az első csoportban, mivel három meccsük alatt össz-vissz egyel több pontot, tehát hetet szedtek össze. Érdekes felállás alakult ki egyébként az első csoportban, hiszen míg az első két helyen a három meccset lejátszó Ukrajna, Skócia áll, addig a harmadik negyedik helyet a már negyedik kört is lejátszott Írország és Örményország foglalja el.

    Szerintem ez a mérkőzés döntetlenbe fog torkollani, hiszen véleményem szerint egészen hasonló szintű a két válogatott.

     

2. Tenisz ATP Metz: Korda, Sebastian vs Musetti, Lorenzo

  •  
     

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 18bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Napi Duplázó szeptember 21. ✔ Szorzó 2,23 ✔ Potenciális nyereség 22*3OO Ft

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.