Napi Duplázó szeptember 16. Szorzó 2,19 Potenciális nyereség 21*9OO Ft

Napi Duplázó szeptember 16. Szorzó 2,19 Potenciális nyereség 21*9OO Ftt. A mai nap duplázóját a UNIBET-nel irodánál játszuk. Regisztrálj itt a UNIBET-nel irodához és egy 2O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 2,19 a lehetséges nyeremény 21.900 forint.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Napi Duplázó szeptember 16. Szorzó 2,19 Potenciális nyereség 21*9OO Ft

1. HBC Nantes – Telekom Veszprém Tippek

HBC Nantes Telekom Veszprém élő eredmények (és élő online közvetítés) 2020. szept. 16. nap 18:45 órakor (UTC idő) kezdődik Palais des sports de Beaulieu, Nantes, France Champions League, Group B – International.
HBC Nantes
Amikor a szorzó 4.00, akkor a győzelem várt esélye 25%, de a csapat valójában a mérkőzéseinek a 1%-át nyeri meg ezzel a szorzóval.
Telekom Veszprém
Amikor a szorzó 1.46, akkor a győzelem várt esélye 71%, de a csapat valójában a mérkőzéseinek a 80%-át nyeri meg ezzel a szorzóval.

2. Ferencváros – Dinamo Zagreb tippek

  • Ferencvárosi nem vesztett mérkőzést az utolsó 12 mérkőzésén.
     
    Ferencvárosi csapatának 4 mérkőzéses győzelmi sorozata van.
     
    Ferencvárosi nem vesztett az utolsó 10 mérkőzésén.

Napi Duplá szeptember 16. Szorzó 2,19 Potenciális nyereség 21*9OO Ft

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.