Napi Duplázó szeptember 14. Szorzó 2,46 Potenciális nyereség 24*6OO Ft

TIPPMIX BLOG SPORTFOGADÁS TIPPEK Napi duplázó

1. Chelsea – Zenit Szentpétervár Tippek

  • Chelsea nem vesztett mérkőzést az utolsó 9 mérkőzésén.
    Zenit nem vesztett mérkőzést az utolsó 20 mérkőzésén.
    Zenit nem vesztett az utolsó 9 mérkőzésén vendégként.

2. Malmö FF – Juventus Tippek

  • Malmö FF összecsapása Juventus 2021. szept. 14. napon 19:00 órakor (UTC) kezdődik Stadion stadionban, Malmo városban, Sweden. A mérkőzés a UEFA Champions League, Group H keretei közt kerül megrendezésre.

    Malmö FF játszott Juventus ellen 2 mérkőzésen, ebben a szezonban. Jelenleg, Malmö FF mérlege 4., míg Juventus mérlege 3.. Szeretnéd összehasonlítani a két csapat legjobbra értékelt játékosát? A SofaScore értékelő rendszere megadja az egyes játékosok specifikus értékelését különböző adatok tényezői alapján.

TIPPEK

Napi Duplázó

Ha szép nyereséget szeretnél nagy kockázatok nélkül, akkor a Napi Duplázó jó megoldás, mivel nagy bizalommal rendelkező fogadási tippekből áll, általában 1, 2 vagy 3 mérkőzés választandó a kettős szorzó kialakításához. Alapvetően ezzel a téttel megduplázod a befektetést, 110 000 HUF (Ft) fogadással 20 000 Ft-ot nyerhetsz

Ha egy jó napi duplázót keresel a mai napra, akkor ne pazarold az idődet ajánlatok keresésével, mi minden nap több elemzett változatot kínálunk számodra

Ez a fogadási típus egy nagyon jó és hosszú távú megoldás, de ehhez minden alkalommal meg kell tartanod a tétet

Napi Duplázó szeptember 14. Szorzó 2,46 Potenciális nyereség 24*6OO Ft

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Campobet , Skrill sportfogadás, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000FT

Campobet , Skrill sportfogadás, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000FT