Napi duplázó Október 4 péntek – Szorzó 2.17 – Potenciális nyereség 21.700 HUF

Napi Duplázó 2019 július 13

A mai foci napi duplázót a CampoBET ajánlatából választottam (Regisztrálj itt és 50.000 HUFig terjedő kezdő bónuszban részesülsz) és egy lengyel 2. osztályos meccset tartalmaz, 2.17-es szorzója van, egy 21.700 HUF értékű potenciális nyereséggel!

Íme a meccs előzetese:

Stal MIELEC – GKS Jastrzebie

  • 12 forduló után a házigazdák a 4. helyen állnak, ami play-off hely a promoválásért, 19 ponttal, 4 pont hátrányuk van az éllovas Warta-val szemben. A vendégek is a play-off ajtaján kopogtatnak! A 7. helyen állnak, de 17 pontjukkal csak 2 pont válassza el őket a mai ellenfelüktől.
    GKS Jastrzebie a lengyen másodosztály csapata, aki eddig a legtöbb döntetlent szerezte, nem kevesebb mint 5-öt, ebből 4-et idegenben.
    Az elmúlt idényben a Stal Mielec otthonában a két csapat 0-0-ra leikszelt, a GKS otthonában pedig a mai vendégek nyertek 1-0-ra, miután félidőben 0-0 volt az eredmény.

Íme a meccs előzetese Október 4

Napi duplázó Október 4

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

 


 


Fogadási tippek DUDELANGE vs VALLETTA

 

Tippmix Szelvény 2019 július 21

 

Fogadási tippek Fc. MIDTJYLLAND – ESJERG fB

‼🛑🔥⚽️AS Roma – Gent tippek – Európa-Liga Fogadj itt es egy 3 500 forintos bónuszban reszesulsz + 20 000 forint Üdvözlő bónusz!

👉 https://sportfogadas1x2.com/as-roma-gent-tippek/

#FogadásiTippekIngyenes #tippektippmix #napiszelvény ##focitippek #profitippek #Tippmix #AS Roma #Gent #Európa Liga

Load More…

Post Views: 198
Powered by Live Score & Live Score App